Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ρ.Εσκενάζυ - Π.Καποδίστριας - Τ.Καμπίτση - Σ.Βασιλαντωνάκη - Μ.Μάλφα, ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η Ρέινα Εσκενάζυ, ο Παναγιώτης Καποδίστριας, η Τίνα Καμπίτση, η Στέλλα Βασιλαντωνάκη και η Μπέσσυ Μάλφα, από τις 15 Σεπτέμβρη θα βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, από αυτή τη σεζόν ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρεθούν δίπλα στους σπουδαστές της σχολής Tabula Rasa, για να διδάξουν την τέχνη τους, στο νέο τμήμα σκηνοθεσίας που εγκαινιάζεται από φέτος στη σχολή. Και φυσικά δε θα είναι μόνοι τους. Ένα τεράστιο επιτελείο από καθηγητές όπως: η Φωτεινή Τσακίρη, η Χρύσα Σπηλιώτη, ο Γρηγόρης Μελάς, ο Θανάσης Τσαουσόπουλος, η Ζένια Χρυσανίδου, ο Σταυριανός Κιναλόπουλος, η Πόπη Χριστοδούλου, ο Μάνος Ψιστάκης, η Άννα Φωτοπούλου, η Αντιγόνη Πόμμερ, ο Αντώνης Ασπρόμουργος, η Έλενα Καρανάτση, η Αλεξάνδρα Χειμώνα, η Ντόρα Χάλαρη, ο Γιάννης Μιχαήλ κ.α., θα βοηθήσουν τους σπουδαστές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και την εμπειρία για να σταδιοδρομήσουν στον χώρο.
  
Ήδη οι προηγούμενοι φοιτητές του τμήματος δημιουργικής γραφής και του τμήματος υποκριτικής της σχολής, έχουν παρουσιάσει δουλειές τους τόσο σε σήριαλ στην τηλεόραση ("Στο ράφι", "Καλές δουλειές", "Σενάρια ζωής" κ.α.), σε θεατρικές παραγωγές ("Προσκλητήριο κηδείας", "Πίστευε και μη ερεύνα", "Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα" κ.α.), σε ταινίες μικρού μήκους ("Απώλεια", "Γιατί;", "Το δεκάευρο" κ.α.), σε βιβλία ("Εξ αποστάσεως"), αλλά και σε διαφημίσεις ("Be one of us - Hellas"), που οργανώνονται και επιχορηγούνται από τη σχολή! 

Τα μαθήματα καλύπτουν όλες τις πτυχές της σκηνοθεσίας, από την ανάπτυξη των ιδεών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους σε οπτικοακουστικό έργο.

Αν το όνειρό σας είναι η σκηνοθεσία, η Tabula Rasa, στέκεται δίπλα σας και σας δείχνει τον τρόπο και τον δρόμο.

Για την φοίτηση στο τμήμα σκηνοθεσίας, απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη σχολή στα τηλέφωνα: 2130024291 ή 6940655331.


Περισσότερες πληροφορίες: http://tabula.gr/Pages/directing.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου