Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

"Δες με αλλιώς" το νέο βιβλίο του απόφοιτου σπουδαστή μας, Νεκτάριου Μπουτεράκου

Ο αριστούχος απόφοιτός μας, Νεκτάριος Μπουτεράκος, μετά τη διάκριση του "Κλικ" στο διαγωνισμό της ιστοσελίδας "Επί Σκηνής", τη συμμετοχή του "Unique" στο 5ο πανόραμα σπουδαστικών ταινιών του 37ου φεστιβάλ μικρού μήκους της Δράμας και ανάμεσα σε πολλές άλλες διακρίσεις κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο από τις εκδόσεις Πηγή.

Η Tabula Rasa το προτείνει ανεπιφύλακτα και εύχεται ο Νεκτάριος να συνεχίζει να μας δείχνει από την κλειδαρότρυπα αυτά που δεν μπορούμε να δούμε αλλιώς.
 
"Η ιστορία που θα σας διηγηθώ ανήκει σε άλλον κόσμο… ή καλύτερα μεταξύ δύο κόσμων. Αλήθεια, τι νιώθετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη; Χαρά, φόβο, δύναμη, ενοχή; Ο Βίκτωρ νιώθει τρόμο…

Όταν γεννήθηκε και μέχρι τη μεγάλη συμφορά, ήταν ένα πανέμορφο μωρό που εξελίχτηκε σε ένα επίσης πανέμορφο αγόρι. Στα πρώιμα κιόλας χρόνια της ζωής του ένιωσε την επιτυχία και την αναγνώριση μέσα από τα φλας των φωτογράφων. Τότε ήταν που ένα άρρωστο μυαλό του στέρησε τα πάντα. Οικογένεια, δημοσιότητα, αγάπη και κυρίως… την ομορφιά του. Ο Βίκτωρ, όταν στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη, κρύβεται. Δεν αντέχει να δει το είδωλό του… Δεν αντέχει να αγγίξει την ψυχή του. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να τον βλέπουν… αλλιώς. Μέχρι που οι καταστάσεις και μια υποχείρια τύχη τον οδηγούν σε έναν άλλον κόσμο, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί που η εξωτερική ομορφιά δεν έχει θέση, παρά μόνο η πραγματική ομορφιά… η εσωτερική. Εκεί ο Βίκτωρ έρχεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τον εαυτόν του και τις αλήθειες του, αλλά και με εκείνο το άρρωστο μυαλό που του στέρησε τα πάντα. Εκεί ο Βίκτωρ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα ορίσουν όχι μόνο το δικό του μέλλον, αλλά και το μέλλον των δύο παράλληλων κόσμων."

Βιογραφικό συγγραφέα: Ο Νεκτάριος γεννήθηκε στη Νάουσα Ημαθίας και μεγάλωσε στο Γύθειο Λακωνίας. Σπούδασε ενδυματολογία, φωτογραφία, σχεδιαστής δομικών έργων, κοινωνικούς χορούς και δημιουργική γραφή στην Tabula Rasa. Το 2012 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο φαντασίας σε ηλεκτρονική μορφή με τον τίτλο Η Αναγέννηση των Ηρώων – ΥΔΩΡ. Έχει βραβευτεί σε τρεις διαγωνισμούς διηγημάτων και σε ένα διαγωνισμό θεατρικού έργου. Σήμερα, εκτός από τη συγγραφή, ασχολείται με το σενάριο τηλεοπτικών σειρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...