Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Και ο Τάσος Μπουλμέτης αναζήτησε ηθοποιούς για τη νέα του ταινία στην Tabula Rasa



H παραγωγή της νέας ταινίας εποχής του Τάσου Μπουλμέτη «Όταν θυμώνει ο Νοτιάς», ήρθε στις εγκαταστάσεις της σχολής για να αναζητήσει τους νέους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους που απαιτούνται για τα γυρίσματα.

Τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την "Πολίτικη κουζίνα". Ο Τάσος Μπουλμέτης όμως έχει ένα βαρύ βιογραφικό που συνεχίζει να εμπλουτίζει με αξιόλογες δουλειές. 

Η νέα του ταινία θα διαδραματίζεται στην εποχή του 1968 και θα φτάσει έως και το 1981. Πρόκειται για μια νοσταλγική κωμωδία με θέμα την ενηλικίωση ενός δημιουργικού νέου στην δεκαετία του ‘70 καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τα πρώτα του συναισθηματικά σκιρτήματα. Διαδραματίζεται στην Αθήνα, και θα παρακολουθήσουμε την αγωνία των γονιών του ήρωα να μην «παραστρατήσει», σε μια εποχή που συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές τόσο στην μικρή Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο ήρωας στην δημιουργική αλλά και προσωπική του αναζήτηση θα έρθει σε επαφή με έναν φωτογράφο ο οποίος θα του μάθει τα μυστικά της ζωής και των ανθρωπίνων σχέσεων μέσα από μερικά μαθήματα φωτογραφίας. 

Στην ταινία πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν αρκετοί διακεκριμένοι ηθοποιοί, όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο διεθνώς βραβευμένος στο Φεστιβάλ της Βενετίας Θέμις Πάνου, η Μαρία Καλλιμάνη, ο Ταξίαρχος Χάνος, κ.ά.

Οι υπεύθυνοι του casting έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επικοινωνία με τους σπουδαστές των τμημάτων και των σεμιναρίων της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας, την κατάρτηση και το επίπεδο τους, ενώ οι σπουδαστές μας από τη μεριά τους, λάτρεψαν τη διαδικασία του casting.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται εμπράκτως η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι παραγωγές στο επίπεδο των σπουδαστών μας. Στεκόμαστε με κάθε τρόπο δίπλα στους σπουδαστές μας, φροντίζοντας τόσο για την εκπαίδευση, όσο και για την πολύτιμη εμπειρία τους.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου