Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου "Εννέα Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο" από την Tabula Rasa και τις εκδόσεις Πηγή




Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πηγή κυκλοφορούν το δεύτερο πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα με τίτλο: " Εννέα Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο", από τους σπουδαστές: Μαρίνο Γεωργιόπουλο, Βίκυ Ντζούφα, Μαρία Μάμαλη, Παναγιώτη Νικολάου, Χρήστο Αραμπατζή, Χαρούλα Δρόσου, Εύη Μαραγκουδάκη, Νίκο Κανέλλη και Ναταλία Πονομάρου.

Το μυθιστόρημα "Εννέα Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο" είναι μια ομαδική δουλειά, από ανθρώπους νέους, με ανήσυχο πνεύμα. Πρόκειται για εννέα διηγήματα μυστηρίου που ακολουθούν την κλασική συνταγή των αστυνομικών ιστοριών, προσφέροντας στους λάτρεις του είδους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, δράση, αγωνία και ανατροπές.

Για άλλη μία χρονιά στο μάθημα της λογοτεχνικής γραφής, η καθηγήτρια Αντιγόνη Πόμμερ με τη στήριξη του διευθυντή του εργαστηρίου, Παναγιώτη Καποδίστρια, έκανε το όνειρο των σπουδαστών της πραγματικότητα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 8 μμ., στο Art Express, Δωδεκανήσου 17, Άλιμος.

Το βιβλίο θα προλογήσουν, η Αντιγόνη Πόμμερ και ο Παναγιώτης Καποδίστριας, ενώ θα μιλήσουν γι' αυτό και οι συγγραφείς του.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εννέα φόνοι, σε εννέα διαφορετικές ιστορίες. Εννέα δολοφόνοι και δεκάδες ύποπτοι. Πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά και άλλοθι. Αστυνομικοί και ιδιωτικοί ντετέκτιβ αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση των εγκλημάτων. Θα καταφέρουν να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους ενόχους; Θα υπάρξουν μάρτυρες που θα τους υποδείξουν τους εγκληματίες; Ή μήπως, θα βρεθούν μπροστά στο τέλειο έγκλημα;

Εννέα διηγήματα, για τους λάτρεις του μυστηρίου, από τους σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τους Μαρίνο Γεωργιόπουλο, Βίκυ Ντζούφα, Μαρία Μάμαλη, Παναγιώτη Νικολάου, Χρήστο Αραμπατζή, Χαρούλα Δρόσου, Εύη Μαραγκουδάκη, Νίκο Κανέλλη και Ναταλία Πονομάρου και εύχεται το βιβλίο τους να είναι καλοτάξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου