Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η σχολή Tabula Rasa, χορηγός επικοινωνίας του 1ου Athens Spirit Film Festival

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa στηρίζει αυτόν τον εορτασμό που διοργανώνουν οι Surfers4Life από τις 19 εως τις 25 Νοεμβρίου, για τον κινηματογράφο, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα, που θα περιλαμβάνει: Μια ποιοτική επιλογή ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου. Ανάλυση και συζήτηση, από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης, που θα ακολουθεί μετά από κάθε ταινία. Ένα debate με θέμα: «Η πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;» Μία ημερίδα για τις συνοικίες φωτός. Προϊόντική έκθεση. Μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. 


Το Αthens Spirit Film Festival θα διαρκέσει 7 ημέρες όπου θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens και Art Factory - Τεχνοστάσιο και θα φιλοξενήσει 14 δράσεις, εκ των οποίων η πλειοψηφία θα είναι ταινίες. Αναμένεται να είναι ένα αξέχαστο, αρμονικό ταξίδι στη συνειδητότητα, στην παρουσία αλλά και στην ουσία. 

To 1o Athens Spirit Film Festival έχει διασφαλίσει για εσάς τις πιο πλούσιες ταινίες σε πνευματικούς θησαυρούς και τους πιο εμπνευσμένους ομιλητές για να τις αναλύσουν και να τις συζητήσουν μαζί μας. 


Το Φεστιβάλ όμως συμπεριλαμβάνει και άλλες δράσεις, καλλιτεχνικές ή μη, όπως μουσικές, θεατρικές, ένα debate με θέμα “Η Πνευματικότητα και η Επιστήμη συγκλίνουν;” και ένα πάνελ συζήτησης με θέμα “Συνοικίες Φωτός".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου