Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Άγιος Βασίλης φέτος έρχεται με... λεωφορείο!


Σε αποκλειστικότητα σας ενημερώνουμε ότι φέτος ο Άγιος Βασίλης, θα έρθει από το Ροβανιέμι με… λεωφορείο.

Οι τάρανδοι που βρίσκονται στην 300η μέρα της απεργίας τους, αρνούνται επίμονα να κάνουν για άλλη μια φορά το ταξίδι αυτό. Απαιτούν να αντικατασταθεί  το παλιομοδίτικο «Χοχοχο» με κάτι πιο πιασάρικο. Επίσης, δεν πληρώνουν τις κλήσεις για παρεμπόδιση εναέριας κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ για το έλκηθρο, ενώ ζητούν μερίδιο από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που καταβροχθίζει μόνος του ο Άγιος.

Ο Άγιος Βασίλης δήλωσε αποκλειστικά στον ανταποκριτή μας στο Ροβανιέμι, Αργύρολφ Γιαμαλομπλίτζεν, βαθύτατα συγκινημένος αλλά δεν θα ενδώσει. Θα φτάσει την Κυριακή στις 20  Δεκεμβρίου με λεωφορείο, στο αμαξοστάσιο Ερμού και Πειραιώς, στον Κεραμεικό, για να γεμίσουμε εμείς το σάκο του που θα έχει αποκλειστικό προορισμό τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Τον ερχομό του Άγιου Βασίλη, θα γιορτάσει το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής, Tabula Rasa, που θα τιμήσει την άφιξή του, με ένα πρωτότυπο δρώμενο! Μέσα σε σταθμευμένα λεωφορεία παλαιού τύπου, θα δοθούν δύο παραστάσεις από τους σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής, σε κείμενα και σκηνοθεσία των σπουδαστών των τμημάτων Δημιουργικής Γραφής και Σκηνοθεσίας, αντίστοιχα.

Σας περιμένουμε, στην πρωτοποριακή μας παράσταση, μέσα στο λεωφορείο του Άγιου Βασίλη, με ένα δωράκι για τα παιδιά των χωριών SOS, αντί εισιτηρίου. Τα δώρα σας,  για παιδιά από 0-18 ετών, είναι πολύτιμα.

Παραστάση: 20 Δεκεμβρίου, 2015

Ώρες παραστάσεων: 13:00 και 15:00

Υπεύθυνη σκηνοθεσίας: Ζένια Χρυσανίδου 
Λογοτεχνική επιμέλεια: Αντιγόνη Πόμμερ
Οργάνωση παραγωγής: Παναγιώτης Καποδίστριας

Ευχαριστίες στους Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλο, από την ομάδα «Παλαιά ΕλληνικάΛεωφορεία», για την ευγενή παραχώρηση λεωφορείων της συλλογής τους, για τους σκοπούς της φιλανθρωπικής παράστασης.

Γλυκίσματα και άλλες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές θα μοιράσει η εταιρία «Giorgio pastry+catering».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου