Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Νέο σεμινάριο κωμωδίας και κωμικής ατάκας

Πόσες φορές έχουμε ζηλέψει ατάκες από τις κλασικές ελληνικές ταινίες ή σίριαλ; Πόσες φορές έχουμε ψιθυρίσει αυτές τις ατάκες προκειμένου να κάνουμε την παρέα μας να γελάσει;
 

Ποιο είναι όμως το μυστικό, που μας κάνει να γελάμε κάθε φορά που τις ακούμε;

Αυτά, κι άλλα πολλά, θα ανακαλύψουμε σε αυτό το σεμινάριο. Θα μάθουμε τεχνικές για να κατασκευάζουμε ατάκες, τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μεταδώσουμε ισχυρά συναισθήματα. Θα γνωρίσουμε τη δύναμη που έχει η ατάκα σε οποιοδήποτε σενάριο. Θα θυμηθούμε ατάκες που έχουν γράψει ιστορία και θα κατανοήσουμε το λόγο που έμειναν διαχρονικές. 

Στις  22 Ιανουαρίου  ξεκινάει  το  νέο  σεμινάριο κωμωδίας και κωμικής ατάκας...
...γιατί την έξυπνη ατάκα
ή την έχεις ή... τη μαθαίνεις!

Ο σεναριογράφος Μάνος Ψιστάκης, αρχίζει με τη διαδικασία της σεναριογραφίας και θα σας μάθει πως να προετοιμάζετε βήμα-βήμα το κοινό να δεχτεί την έξυπνη ατάκα, να την περιμένει και τελικά να την αποδέχεται, εκφράζοντας τα συναισθήματα του, γέλιο, κλάμα, θυμό.
Θα εξηγήσει αναλυτικά την τεχνική του φινάλε και θα σας διδάξει πως ένα ωραίο και δυνατό τέλος μπορεί να απογειώσει το σενάριο μας ή αντιθέτως να το προσγειώσει απότομα και να γκρεμίσει όσα είχαμε χτίσει στις προηγούμενες σελίδες μας.
Τέλος, θα ασχοληθεί με τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ένα σενάριο και πως να ξεπερνάτε τα εμπόδια που προκύπτουν στη συγγραφή. 

Πως αλήθεια μπορούμε να τα κάνουμε να λειτουργήσουν υπερ μας; 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών (12 άτομα) και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  213 00 24291 ή στο 6940 655 331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου