Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάριο χρονογραφήματος, επιθεώρησης & διηγήματος

Δώσε την επικαιρότητα με τη δική σου ματιά μέσα από ένα χρονογράφημα, σχολιάσε με εύθυμο τρόπο και παιγνιώδη, ειρωνική διάθεση, ποικίλα κοινωνικά, πολιτιστικά ή πολιτικά θέματα και γράψε το δικό σου διήγημα.

Στο σεμινάριο αυτό που ξεκινάει στις 20/01, η Αλεξάνδρα Χειμώνα θα γνωρίσει στους σπουδαστές το χρονογράφημα και την αξία που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Θα μάθουν πώς να αποτυπώνουν χιουμοριστικά τη σύγχρονη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, θα εξασκηθούν σε ένα ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ. Επίσης, θ’ ασχοληθούν με το ευθυμογράφημα και με την καθοδήγηση της καθηγήτριας θα μάθουν να μετουσιώνουν περιστατικά της καθημερινότητας σε αξιόλογα, ενδιαφέροντα  κείμενα. 

Τέλος, θα μάθουν τις βασικές τεχνικές του διηγήματος και τις μεθόδους διαφοροποίησης του από το μυθιστόρημα και τη νουβέλα. Θα εξασκηθούν γράφοντας τα δικά τους μικρά διηγήματα με την καθοδήγηση της καθηγήτριας.


~ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  213 00 24291 ή στο 6940 655 331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου