Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Tα «ΟΝΕΙΡΑ» του Νεκτάριου Μπουτεράκου και της καλλιτεχνικής ομάδας “Alitexnes”Η καλλιτεχνική ομάδα Alitexnesπαρουσιάζει το μουσικό θεατρικό έργο “Όνειρα” του απόφοιτου σπουδαστή του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Νεκτάριου Μπουτεράκου, σε σκηνοθεσία του ιδίου. Το θεατρικό έργο θα παρουσιαστεί στο Off off Athens festival στο θέατρο Επί Κολωνώ την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 20:45 και το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00. Το έργο συνθέτουν μονόλογοι και μικρά μονόπρακτα που μπλέκονται μεταξύ τους με παλιά γνωστά τραγούδια θίγοντας μεγάλα και σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της καθημερινότητας μας.
Στην παράσταση μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και μία παλαιότερη σπουδάστρια του εργαστηρίου, η Ασπασία Πάστρα.

Περίληψη:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι όνειρα μπορεί να έχουν τα παιδιά μας;
Ή τα παιδιά των διπλανών μας;
Ή ίσως κάποια παιδιά που ποτέ δεν υπήρξαν παιδιά;
Όνειρα… Περίεργη λέξη!
Αλήθεια, ποια είναι τα δικά σας όνειρα;
Ένα μικρό κορίτσι που έχει μεγαλώσει με την τηλεόραση, μια φιλόδοξη πολιτικός που πατάει επί πτωμάτων, μια ταλαντούχα βιολίστρια που κατέληξε στη ζητιανιά, ένα μικρό ζώο που αποκτά φωνή, ένας έφηβος που πάσχει από HIV, μια γυναίκα που θέλει να χωρίσει και μια πρόσφυγας που θέλει να γίνει άνθρωπος μας διηγούνται με τον δικό τους τρόπο την ιστορία τους.

Ηθοποιοί
Ήρα Δαμίγου, Βαγγέλης Δισλάκης, Χάρης Κορνάρος, Σταύρος Κουκουδάκης, Ασπασία Πάστρα, Ιωάννα Παυλίδου, Μάρκος Στεφάνου.

Συγγραφή έργου – Σκηνοθεσία
Νεκτάριος Μπουτεράκος

Βοηθός σκηνοθέτη
Νασίτα Αναγνωστοπούλου

Υπεύθυνη παραγωγής
Αλεξάνδρα Ξύδα

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Νεκτάριο Μπουτεράκο και την Ασπασία Πάστρα και τους εύχεται για ακόμα μια φορά: «Κάθε επιτυχία»!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...