Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Δώδεκα διηγήματα για τους λάτρεις του μυστηρίου, την Κυριακή 5 Ιουνίου από τους σπουδαστές της Tabula Rasa.



Δώδεκα Ερωτικά Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο

Για τους λάτρεις της αστυνομικής Λογοτεχνίας

ΑΘΗΝΑ, ΜΑΪΟΣ 2016 – Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa και οι εκδόσεις ΠΗΓΗ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των σπουδαστών του εργαστηρίου, με τίτλο Δώδεκα Ερωτικά Εγκλήματα αναζητούν Δολοφόνο, που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 7 μμ., στο Momix, Κελεού 1, Κεραμεικός.

Πρόκειται για ένα πολυσυγγραφικό βιβλίο μυστηρίου, με τη συμμετοχή δώδεκα νέων συγγραφέων, που ακολουθούν την κλασική συνταγή της αστυνομικής λογοτεχνίας, προσφέροντας στους λάτρεις του είδους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, δράση, αγωνία και ανατροπές.

Το βιβλίο αυτό, δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων της λογοτεχνικής γραφής στη σχολή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Λένε πως το χρώμα του έρωτα είναι κόκκινο. Το ίδιο λένε και για το ερωτικό πάθος. Ίδιο χρώμα έχουν και τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα, η αμαρτία και ο πειρασμός. Κόκκινο και το χρώμα του αίματος. Έρωτας και αίμα στην ίδια απόχρωση.
Δώδεκα ερωτικά εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο. Δολοφόνους υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτούς που η ζήλεια, η απόρριψη ή ο χωρισμός τους οδήγησαν να γράψουν το τελευταίο «σ’ αγαπώ» με αίμα.
 
Δώδεκα διηγήματα για τους λάτρεις του μυστηρίου, από τους σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa.

Συγγραφείς
Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη, Μαίρη Χαρπαντίδου, Ιωάννης Βλάχος, Μανώλης Πιπεράκης, Μαρία Κούτσου, Εμμανουήλ Πέρρος, Μαρία Νιάρου, Άννα Ματζιάρη, Ραφαήλ Μπεζώνης, Χαρούλα Κουβατσέα, Νίκος Κανέλλης, Μάριος Παγώνης

Για το βιβλίο, θα μιλήσουν ο κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, σεναριογράφος-σκηνοθέτης-ηθοποιός, ιδρυτής της σχολής, η κα. Αντιγόνη Πόμμερ, συγγραφέας, καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής και ο κ. Μηνάς Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος των εκδόσεων ΠΗΓΗ.

 





Momix
Κελεού 1, Κεραμεικός
Τηλέφωνο: 6974350179

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου