Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ταχύρυθμο masterclass λογοτεχνικής γραφής με την Αντιγόνη Πόμμερ, στα Ζαγοροχώρια!


Το Amaryllis Luxury Guest House εγκαινιάζει τον Α΄ κύκλο Εκδηλώσεων Τέχνης και Πολιτισμού 2016-17 «Αμαρυλλίδες μέρες» με ένα 3ήμερο σεμινάριο δημιουργικής γραφής με τη συγγραφέα Αντιγόνη Πόμμερ και την υποστήριξη του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής «TabulaRasa», από την Παρασκευή 25-11-2016 έως την Κυριακή 27-11-16.

Αν αγαπάτε να ασχολείστε προσωπικά με την λογοτεχνική γραφή, ελάτε στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια και μάθετε τα μυστικά της τέχνης της αφήγησης, σε ένα περιβάλλον ομορφιάς και χαλάρωσης.

Στο ρομαντικό χώρο γαλλικής φινέτσας του πετρόχτιστου αρχοντικού του 19ου αιώνα, που φιλοξενεί τον ξενώνα Amaryllis, η καταξιωμένη συγγραφέας και καθηγήτρια δημιουργικής γραφής, Αντιγόνη Πόμμερ, θα δώσει βασικές κατευθύνσεις γραφής όπως: η βασική ιδέα, τι σημαίνει καλοστημένος χαρακτήρας, αποφυγή στερεοτύπων, ο ρόλος του συναισθήματος στη συγγραφή, οπτικές γωνίες, τρόποι για να συμπαθήσει ο αναγνώστης τον ήρωά μας, να ταυτιστεί μαζί του και να νιώθει βαθιά κατανόηση. Ο ρόλος των αισθήσεων στην αφήγηση. Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα δοθούν ασκήσεις συγγραφής για συζήτηση και παραγωγική κριτική.Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ

Η πλήρης ανακοίνωση του σεμιναρίου βρίσκετε εδώ

Βιογραφικό συγγραφέως εδώ

Η απλή συμμετοχή στο σεμινάριο για εξωτερικούς συμμετέχοντες είναι 45 €. 
Το κόστος μιας πλήρους συμμετοχής που, εκτός από τη συμμετοχή στο σεμινάριο, περιλαμβάνει και δυο διανυκτερεύσεις σε superior δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, είναι 220 το άτομο ή 265 € τα δύο άτομα που θα μοιραστούν το δωμάτιο.


Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε e-mail στο: yboura@otenet.gr.

Amaryllis Luxury Guest House
Άνω Πεδινά,
Ζαγοροχώρια Ηπείρου
Ιωάννινα
τηλ.: 26530 71132 , 6944 966 515
Μπούρα Γιούλα www.amaryllishouse.gr
yboura@otenet.gr
facebook : AmaryllisLuxuryGuestHouse

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...