Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

“Daddy Cool” για 2η σεζόν από την καθηγήτρια της σχολής Τίνα Καμπίτση




Με έναν σαρωτικό daddy, ακόμη πιο… cool επέστρεψε την Τρίτη στις 23:15, η ρομαντική κομεντί του Ant1, που μονοπώλησε τα βράδια μας, τη χρονιά που μας πέρασε. Η καθηγήτρια σεναριογραφίας του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Τίνα Καμπίτση, μας υποσχέθηκε μία ακόμη άκρως χιουμοριστική αλλά και ρομαντική σεζόν στο σίριαλ που φέρει την υπογραφή της και... ευτυχώς κράτησε το λόγο της!

Το Daddy Cool είναι ίσως μία από τις πιο προσεγμένες παραγωγές, καθώς τόσο οι συντελεστές πίσω από τις κάμερες, όσο και μπροστά, είναι διαλεγμένοι ένας - ένας. Γι' αυτό και το κοινό του χάρισε απλόχερα ένα 23,8% στο γενικό σύνολο και ένα πολύ δυνατό 28,3% στο δυναμικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί  πως σε τέταρτο άγγιξε ακόμα και το 30,2%! Μία σύγχρονη σειρά που έρχεται να πλημμυρίσει με γέλιο, συγκίνηση, ρομαντισμό, τρυφερότητα και ωραίες στιγμές τα βράδια μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι -παρά την κακιά συνήθεια της εποχής- η σειρά αποτελεί πρωτότυπη ιδέα της κας Καμπίτση κι όχι κάποια διασκευή ξένου φορμάτ.

Στο 2ο κύκλο λοιπόν της δημοφιλούς σειράς, οι εκκρεμότητες σιγά - σιγά αποκαθίστανται  ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. 

Από τη μία η βόμβα που έσκασε στο «Mama’s» στο φιναλε της πρώτης σεζόν φέρνει νέες ισορροπίες στους πρωταγωνιστές και από την άλλη η μεγαλύτερη «βόμβα» είναι αυτή που πρόκειται να σκάσει αφού η μητέρα των δύο αγοριών μπαίνει και πάλι στη ζωή τους. 

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους χαρακτήρες, η Νίνα έχει αλλάξει συμπεριφορά, γιατί μέχρι τώρα στήριζε τον Μάξιμο στις δύσκολες στιγμές και αυτός από την πλευρά του της ανακοινώνει πως δεν θα δώσει το παιδί με δική του συναίνεση. Όταν, όμως βλέπει τον Κωστή και το κορίτσι του να φεύγουν για διακοπές με τη Νίνα και τον Θαλή, αισθάνεται ότι έχει χάσει το παιχνίδι. Η Στέλλα φεύγει ενώ παράλληλα ο Μάξιμος απορρίπτει την Αγγέλα όταν μία νέα ύπαρξη ταράζει τη ζωή του.

Να σας υπενθυμίσουμε εδώ ότι στο τέλος του 1ου κύκλου, στο δυνατό καστ εντάχθηκαν και νέα πρόσωπα, όπως ο Ορέστης Τζιόβας, ο Νίκος Πουρσανίδης και η Αγοραστή Αρβανίτη.

Πρωταγωνιστούν:
Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ιωάννα Πηλιχού, Λευτέρης Ελευθερίου, Βασιλική Τρουφάκου, Νεφέλη Παπαδερού, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Χάρης Μάρκου, Νάταλι Σουιφτ

Σκηνοθεσία:
Νίκος Ζαπατίνας

Σενάριο:
Τίνα Καμπίτση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου