Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Δεύτερη χρονιά για την διαδραστική παράσταση "Γκρι πόλη"

Ο απόφοιτος της σχολής μας Κωνσταντίνος Παλίλης και η σπουδάστρια Μαρία Αποστολάτου γράφουν και σκηνοθετούν τη διαδραστική παιδική παράσταση, «Η Γκρι Πόλη» όπου θα παιχτεί για 2η χρονιά.


«Η Γκρι Πόλη»
Υπόθεση: Σε μια πόλη όπου οι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί από τη Μάγισσα του Γκρι να ζουν στη μεμψιμοιρία και τον γογγυσμό, ένα μικρό κορίτσι, η Ελπίδα, έχει στην κατοχή της τον τελευταίο μαρκαδόρο από την εποχή της Νεράιδας των Χρωμάτων και με τη βοήθεια του φίλου της, Άγγελου, θέλει να βάλει και πάλι χρώμα στην πόλη.

Δυο λόγια απ’ τους Δημιουργούς:
Η «Γκρι Πόλη», είναι βγαλμένη απ’ την σύγχρονη κοινωνία προσαρμοσμένη στα «παιδικά» πρότυπα. Στο έργο τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν ενήλικοι, αλλά έχοντας κρατήσει την αγνότητα και τον ρομαντισμό που επιβάλλει η ηλικίας τους. Ωστόσο δεν μπορούσαμε να μη λάβουμε υπ’ όψιν μας την αυξημένη νοημοσύνη και τη μεγαλοφυή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν οι νέες γενιές! Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οι άνθρωποι ερχόμαστε πιο κοντά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για κάποιο σκοπό. Είναι η μοίρα μας τέτοια που δεν μας αφήνει να κάνουμε αλλιώς. Έτσι λοιπόν κι εμείς, βρεθήκαμε, ενώσαμε τις δυνάμεις μας φτιάχνοντας αυτήν την παράσταση και ήρθε η ώρα απόψε να σας δείξουμε την προσπάθειά μας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν σ’ εμάς και τ’ όραμά μας και μας βοήθησαν με τη στήριξή τους σε διάφορους τομείς. 
Τα παιδιά ψηφίζουν ποιο θα είναι το τέλος του έργου.

Στο φουαγιέ του θεάτρου θα μπορείτε να αγοράσετε το παραμύθι «Η Γκρι Πόλη» που κυκλοφορεί μαζί με το cd με τα τραγούδια της παράστασης.


Συντελεστές
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Μαρία Σ. Αποστολάτου - Κωνσταντίνος Παλίλης
Στίχοι: Σταύρος Δημόπουλος
Μουσική: Λούκα Μελής
Επιμέλεια Κίνησης -  Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Αποστολάτου

Παίζουν οι Ηθοποιοί:
Μαρία Κουρούσια
Φίλιππος Παπαδόπουλος
Αννίτα Σπιθάκη
Μαρία Σ. Αποστολάτου
Κωνσταντίνος Παλίλης
στον ρόλο του Λυρικού Αφηγητή ο Λούκας Μελής

Σκηνικά- Κοστούμια: Βάλια Ψωμιάδη
Επιμέλεια Μακιγιάζ: Λάουρα Γκαλάν
Φώτα: Έφη Κουργιαλή
Θέατρο: Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271) Πάτρα
Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18:00
Είσοδος: 5€ για παιδιά 7€ για ενήλικες
Πληροφορίες- Κρατήσεις:  6986520100


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Παλίλη και τη Μαρία Αποστολάτου, και τους εύχεται: «Καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου