Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση για την σπουδάστριά μας Έυη ΜαραγκουδάκηΤο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 17:00 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 5ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2016, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, παρουσία μελών της κριτικής επιτροπής, του ΔΣ του Ομίλου, επίσημων φορέων, συμμετεχόντων λογοτεχνών και πολλών φίλων της τέχνης και των γραμμάτων.
Ο διαγωνισμός έληξε στις 30 Ιουνίου 2016 και η έκδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε σε κλειστή συνεδρίαση των μελών της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από (αλφαβητικά) τον κ. Βαρβαρήγο Δημήτρη, τον κ. Βερλέκη Νίκο, την κ. Ιωάννου Νιόβη, την κ. Γιοβάννα Καλπαξή, την κ. Λεοντιάδου Στέλλα, τον κ. Ληναίο Στέφανο και τον κ. Μανουσάκη Μανούσο, στις 31 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία του Ομίλου.

H απόφοιτη σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, Εύη Μαραγκουδάκη, μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους με το Β’ βραβείο Θεατρικού Μονολόγου, στον 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2016, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει την Εύη Μαραγκουδάκη και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...