Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Νέος λογοτεχνικός διαγωνισμός 121 λέξεων



Το 121 Words, η ιστοσελίδα λογοτεχνίας αφιερωμένη στη διάδοση και ανάδειξη της λογοτεχνίας flash fiction, διοργανώνει τον πρώτο της μεγάλο λογοτεχνικό διαγωνισμό! 

Με την ευγενική χορηγία του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", της μοναδικής σχολής δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα αναγνωρισμένης από το κράτος, προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής έπαθλα, συνολικής αξίας 1750€:

·     1 Μεγάλος Νικητής θα κερδίσει μία δωρεάν ετήσια φοίτηση σε τμήμα της επιλογής του δια ζώσης ή εξ αποστάσεως!
·         2 Μεγάλοι Νικητές θα κερδίσουν ένα δωρεάν σεμινάριο της επιλογής τους δια ζώσης ή εξ αποστάσεως!
·        20 επιπλέον νικητές θα εκτυπωθούν σε βιβλίο με ιστορία της επιλογής τους και θα λάβουν δωρεάν αντίγραφο!

Πρώτη φάση Διαγωνισμού ( 1-15 Αυγούστου )
Οι συγγραφείς που έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον μία ιστορία στο 121 Words περνάνε αυτόματα στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Όσοι νέοι συγγραφείς επιθυμούν να λάβουν μέρος έχουν περιθώριο έως 15 Αυγούστου να υποβάλουν την ιστορία τους σε 121 λέξεις ακριβώς μέσα από τη φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos. Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο Urnovl έως 31 Αυγούστου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Δεύτερη φάση Διαγωνισμού ( 1-10 Σεπτεμβρίου )
Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με διαδικασία ψηφοφορίας κοινού. Οι αναλυτικές πληροφορίες και οι κανόνες  της ψηφοφορίας του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 31 Αυγούστου, τόσο στην ιστοσελίδα του 121 Words όσο και στη σελίδα του στο Facebook.

Ανακοίνωση Νικητών (13 Σεπτεμβρίου)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου