Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Διαγωνισμός "50 λέξεις" - Κείμενο 129: "Η κοπέλα του ναύτη" της Μαρίας Χατζηπουγάτσα


’’Δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ!’’, σκέφτηκε καθώς κοίταζε το βρώμικο δωμάτιο. Πόσα κορμιά είχαν κυλιστεί σ αυτό το κρεβάτι; Ήταν λάθος να γυρνάει μόνη στο λιμάνι τόσο αργά. Όταν, όμως άνοιξε η πόρτα και μπήκε αυτός, τα ξέχασε όλα... είχε να τον δει μήνες και ήθελε μόνο να γίνει δική του έστω και πάνω στο λιγδιασμένο κρεβάτι.

~~~~~~~

Το κείμενο συμμετέχει στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 50 λέξεων, του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Η ανάδειξη του νικητή, θα γίνει σύμφωνα με την προτίμηση των αναγνωστών. Αν σας άρεσε το κείμενο, μπορείτε να του χαρίσετε μια ψήφο, πατώντας στο κουμπί G+1, που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του post και να δώσετε την ευκαιρία στο συγγραφέα να κερδίσει ένα από τα τρία μεγάλα δώρα της σχολής.

Α. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος στο τμήμα της δημιουργικής γραφής.
Β. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της επιλογής τους (λογοτεχνικής γραφής, σεναριογραφίας, θεατρικής γραφής, εικονογράφησης, σκηνοθεσίας κινηματογράφου, σκηνοθεσίας θεάτρου, υποκριτικής, νοηματικής γλώσσας.)
Γ.  Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
(Η φοίτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ΚΑΙ με φυσική παρουσία ΚΑΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.)

3 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικοί με στόχο τον ελέγχο των κειμένων προτού επιλεχθουν.Αφενός,τα κειμενα είναι πολλα και είναι δύσκολο να τα διαβασεις ολα,με αποτέλεσμα να αδικουνται ομορφα κειμενα,αφετέρου υπάρχουν κείμενα που ΔΕΝ έπρεπε να διαγωνιζονται καν (όπως στην προκειμενη περίπτωση)γιατί ακριβώς δυσκολεύουν τη θέση ατόμων που έστειλαν πραγματικά πολυ αξιόλογα κείμενα.Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γνωρίζω τη κοπέλα που το έγραψε. Τι δεν σου άρεσε όμως στο κείμενο; Τι κάνει τα άλλα να ξεχωρίζουν; Διάβασες "βρώμικο" και άναψες μήπως; Κρίμα να ανάβεις έτσι και να ντρέπεσαι. Πολύ περισσότερο θα έπρεπε να ντρέπεσαι, όμως, που έχεις την αναισθησία να κρίνεις κατά αυτόν τον τρόπο απλά επειδή δεν σου άρεσε ένα κείμενο.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή