Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Διαγωνισμός "50 λέξεις" - Κείμενο 267: "Χρώματα ψυχής" της Μαρίας Κοτσαύτη

"Δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ!" σκέφτηκε καθώς…ένα βιβλίο της τράβηξε την προσοχή…πόσα νοερά ταξίδια είχε χάσει;…χαϊδεψε το σκονισμένο του εξώφυλλο...«Χωρίς ψυχή χρώματα μουντά..»…ξάφνου, ένα πολύχρωμο καρουζέλ στο μυαλό της,γέμισε τα χέρια της χρώματα από λιωμένες κηρομπογιές, καθώς ζωγράφιζε ασταμάτητα με την ψυχή της…τώρα πια,ήταν εκεί...όπου είχε ονειρευτεί!

~~~~~~~

Το κείμενο συμμετέχει στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 50 λέξεων, του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Η ανάδειξη του νικητή, θα γίνει σύμφωνα με την προτίμηση των αναγνωστών. Αν σας άρεσε το κείμενο, μπορείτε να του χαρίσετε μια ψήφο, πατώντας στο κουμπί G+1, που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του post και να δώσετε την ευκαιρία στο συγγραφέα να κερδίσει ένα από τα τρία μεγάλα δώρα της σχολής.

Α. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος στο τμήμα της δημιουργικής γραφής.
Β. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της επιλογής τους (λογοτεχνικής γραφήςσεναριογραφίαςθεατρικής γραφήςεικονογράφησηςσκηνοθεσίας κινηματογράφουσκηνοθεσίας θεάτρουυποκριτικήςνοηματικής γλώσσας.)
Γ.  Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
(Η φοίτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ΚΑΙ με φυσική παρουσία ΚΑΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.)

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο! Καλή επιτυχία!! πάτησα G+1 , ψήφισα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν φαίνονται όσοι με ψηφίζουν σας ευχαριστώ αλλά για να καταχωρηθεί η ψήφος θα πρεπει πρωτα να συνδεθείτε με τον λογαριασμο στο gmail κ μετα να επανέλθετε στον διαγωνισμο για να με ξαναψηφισετε!!! Ευχαριστώ την φίλη μου Ioanna Argyropoulou που μεριμνήσει για αυτό και μου έστειλε τον τρόπο για να γίνεται σωστά. Και πάλι σας ευχαριστω

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ όσοι ψηφίζουν για να καταχωρηθεί η ψήφος θα πρεπει πρωτα να συνδεθείτε με τον λογαριασμο στο gmail κ μετα να επανέλθετε στον διαγωνισμο για να ξαναψηφισετε ετσι γινεται δεκτη η ψηφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστω ολους για την ψήφο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή