Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Διαγωνισμός "50 λέξεις" - Κείμενο 64: "Στην πόλη του Ερμή" της Κωνσταντίνας Χαριτάκη

«"Δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ!", σκέφτηκε καθώς, τα μελιά της μάτια βυθιζόταν στο γαλάζιο, του πίνακα ζωγραφικής του Θεοτοκόπουλου. Υπάρχουν στιγμές όπου οι ανάγκες και οι επιθυμίες για κάτι καλύτερο μας ωθούν να πάρουμε δύναμη από τις ρίζες και να την μετατρέψουμε σε φτερά. Ο βαθύς ήχος της φωνής του, την έκανε να αναριγήσει. Ήθελε να τρέξει…»

~~~~~~~

Το κείμενο συμμετέχει στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 50 λέξεων, του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Η ανάδειξη του νικητή, θα γίνει σύμφωνα με την προτίμηση των αναγνωστών. Αν σας άρεσε το κείμενο, μπορείτε να του χαρίσετε μια ψήφο, πατώντας στο κουμπί G+1, που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του post και να δώσετε την ευκαιρία στο συγγραφέα να κερδίσει ένα από τα τρία μεγάλα δώρα της σχολής.

Α. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος στο τμήμα της δημιουργικής γραφής.
Β. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της επιλογής τους (λογοτεχνικής γραφής, σεναριογραφίας, θεατρικής γραφής, εικονογράφησης, σκηνοθεσίας κινηματογράφου, σκηνοθεσίας θεάτρου, υποκριτικής, νοηματικής γλώσσας.)
Γ.  Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
(Η φοίτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ΚΑΙ με φυσική παρουσία ΚΑΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.)

2 σχόλια:

  1. Την Ερμούπολη στην Σύρο δηλαδή;; ή όχι,πάντως το κείμενο είναι πολύ όμορφο σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή...!! Κάποιες Παρατηρήσεις διαβάζοντας όσα περισσότερα κείμενα μπορούσα. Α)Υπάρχει Πληθώρα αξιόλογων Κειμένων με ύφος καθαρά Ρομαντικό-λογοτεχνικού τύπου βλέπω όμως ότι κάποια κείμενα εξ'αυτών παίρνουν Πολλούς Ψήφους ενώ αντίστοιχα Κείμενα Επιπέδου λογοτεχνικού δεν παίρνουν σχεδόν κανένα.Δεν Κατηγορώ κανένα για κάτι απλά αυτό είδα. Β)Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διαδικασία ψήφισης των Κειμένων δηλαδή το να σε αναγκάζει το Πρόγραμμα να μπαίνεις στην Google για να δώσεις λογαριασμό ΔΕΝ είναι καθόλου Ωραίο ίσα-ίσα το Ακριβώς Αντίθετο.Μπορεί να λειτουργεί Αποτρεπτικά για αρκετούς ώστε να μην μπουν στην Διαδικασία να Ψηφίσουν.Η Διαδικασία θα έπρεπε να ήταν πιο απλοϊκή πατώντας απλά το κουμπί G1 και όχι κάτι πιο περίπλοκο.Γ) Επίσης όταν μετράμε τις λέξεις σε ένα Κείμενο συμπεριλαμβάνονται τα Άρθρα,οι Σύνδεσμοι ή Όχι;; Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει επακριβώς;;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή