Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Έκδοση βιβλίου για την σπουδάστριά μας Κατερίνα Τσιτούρα

H σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Κατερίνα Τσιτούρα. μόλις εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, «Η καθρεφτούπολη», από τις εκδόσεις «Γαβριηλίδης»

Περίληψη του βιβλίου:
Ξέρετε, πολλές φορές προκαλείται σύγχυση στα χρωμοσώματα.
Όπως και να έχει, σπλάχνο σας είναι. Πρέπει να αποδεχτείτε τη φύση του
και να το αγαπήσετε, υπήρξε η φράση που ξεστόμιζε ο κύριος Κουκουβάγιας τη στιγμή ακριβώς που παρέδιδε το βρέφος στην αγκαλιά της μαμάς του.
Το ηθικό, ευσυνείδητο και ολίγον φιλοχρήματο ζευγάρι Ελαφιών υποδέχεται στο σπίτι και στην καθημερινότητα του τη Γουρουνίτσα, που αδυνατεί να πλύνει σωστά τα ποτήρια και να μοιράσει προσεχτικά τις μπομπονιέρες.
Η Γουρουνίτσα, που λέτε, παλεύει να ξετρυπώσει την ευτυχία κάπου ανάμεσα στα χιλιάδες πρέπει, με μοναδικά όπλα τη φαντασία και την πένα της.
Καθώς μεγαλώνει, αποκτά φίλους αγαπημένους και μαθαίνει να κρύβει τα δυσάρεστα συναισθήματα βαθιά στην ψυχή της. Επιφανειακά κεφάτη και λαμπερή ως τη στιγμή που η θλίψη την κυριεύει και μια περιπέτεια αυτογνωσίας ξεκινά, με απρόσμενο συνοδοιπόρο τον γοητευτικό
και ατίθασο πιγκουίνο.
Στην γκρίζα πρωτεύουσα, η ελευθερία αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα και οι καθρέφτες ορθώνονται απειλητικοί σε κάθε γωνιά της πόλης.
Όσο για εσένα, πρόσεχε! Ποτέ μην προσπερνάς του καθρέφτες που σε λυτρώνουν!
«Η καθρεφτούπολη» ένα σύγχρονο παραμύθι για μεγάλους!

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει την Κατερίνα Τσιτούρα  και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου