Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Έφυγε ξαφνικά η εκπαιδευτικός, Χριστίνα Πανταζή

Ένα δυσάρεστο νέο ήρθε να μας συγκλονίσει χθες, παραμονή των Χριστουγέννων. Η "δασκάλα με το χαμόγελο", η Χριστίνα Πανταζή, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε αθόρυβα, μετά από ανακοπή, πολύ νέα, έχοντας όρεξη, δυνατότητες και ικανότητες να προσφέρει πολλά ακόμη στους μαθητές της. Αξιαγάπητη, ακέραιη, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η Χριστίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Παλλήνης και ήταν πτυχιούχος του τμήματος Ισπανικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπήρξε μέλος της εθελοντικής ομάδας «Χείλια Χαμόγελα», της θεατρικής ομάδας “no name” καθώς και της Χορωδίας των Αποφοίτων του Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου Παλλήνης.

Τα τελευταία χρόνια δίδασκε μόνιμα στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa. 

Χριστίνα, ήσουν άριστη επαγγελματίας. Υπεύθυνη και πολύτιμη για την οικογένεια της Tabula Rasa. Η καλλιέργεια, η οξύνοια, η ευγένεια, η καλοσύνη, η κομψότητα, το χιούμορ σου, ήταν πάντα μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και πάντα ανυπομονούσαμε για την επόμενη φορά που θα σε ξαναδούμε. Γι’ αυτό άφησες, όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά, φτωχούς και απαρηγόρητους. 

Ο διευθυντής της σχολής, κ. Καποδίστριας, στην προσωπική του σελίδα στο FB, ανάρτησε τα παρακάτω λόγια:
"Προχθές ήταν που τελείωσες το μάθημά σου, ευχηθήκαμε "χρόνια πολλά", φιληθήκαμε και είπαμε πως θα τα πούμε πάλι σε δύο βδομάδες...
Από το πρωί που έμαθα πως δε θα σε ξαναδώ, δε μου βγαίνεις από το νου. Παραμένεις εκεί. Στη σκέψη μου. Και θα μείνεις για πολύ καιρό.
Καληνύχτα, μωρέ Χριστινάκι...  Ίσως αυτός ο κόσμος να ήταν τελικά πολύ λίγος για σένα..."

Καλό ταξίδι από όλους, Χριστίνα. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.
Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι, μαθητές και φίλοι σου.


Το τελευταίο αντίο για τη Χριστίνα, θα δοθεί την Πέμπτη 28-12-2017 στις 15.00, στον ιερό ναό Ταξιαρχών του κοιμητηρίου Μελισσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου