Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η εξ αποστάσεως σπουδάστριά μας Σταυρούλα Τσούτσα σκηνοθετεί την κωμωδία «Τα κίτρινα γάντια»

Η σπουδάστρια της σχολής μας Σταυρούλα Τσούτσα που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και παρακολουθεί μαθήματα σκηνοθεσίας θεάτρου εξ αποστάσεως, σκηνοθετεί σε συνεργασία με το Drama Club του Αγίου Δημητρίου Αστόριας την κωμωδία «Τα κίτρινα γάντια» των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου που θα παρουσιαστεί στο πολιτιστικό κέντρο Π. Πατρίδης, στην Νέα Υόρκη.

Υπόθεση: O Ορέστης ζηλεύει παθολογικά τη γυναίκα του τη Ρένα και δε χάνει ευκαιρία να της το δείχνει. Όταν μάλιστα εντοπίζει έξω από το σπίτι του έναν άγνωστο «μουστάκια» να κόβει βόλτες είναι σίγουρος ότι η γυναίκα του τον απατά. Μια ερωτευμένη υπηρέτρια, μία αρραβωνιασμένη δεσποινίς, μία αλλαγή δρομολογίου, ένα απόμερο ταβερνάκι και ένα ζευγάρι κίτρινα γάντια περιπλέκουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Θα μπορέσει η Ρένα να τον πείσει για την αθωότητά της;  Η συνέχεια φυσικά στη θεατρική σκηνή.

Είσοδος ελεύθερη

Σκηνοθεσία: Απόστολος Μαυρομάτης, Σταυρούλα Τσούτσα
Ηθοποιοί: Γκερντούκη Χρήστος, Κλιτσινίκος Χρήστος, Κωνσταντίνου Αντρέας, Μελισσουργός Γιάννος, Μιτσάκη Αντόρα, Mπιμπάση Ζωή, Μούχας Αντρέας, Ορκούλα Άρτεμη, Πασβάτη Ιωάννα, Πασβάτη Κρυσταλία, Σαράντη Άννα, Τάκος Αντώνης, Τζάνου Αγγελική, Τσαγκάρη Ευαγγελία, Τσερκεζίδης Σάββας και Χατζητάσης Ντένις

Παραστάσεις: 1η και 2 Ιουνίου 2018, στις 19:30 στο πολιτιστικό κέντρο Π. Πατρίδης

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Σταυρούλα Τσούτσα, και της εύχεται: «Κάθε επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου