Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

«Στη Βικοχώρα έχει πάντα ήλιο», το νέο βιβλίο της σπουδάστριας της Tabula Rasa, Χρύσας Μίσκου

Η σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Χρύσα Μίσκου, κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της, με τίτλο: «Στη Βικοχώρα έχει πάντα ήλιο», από τις εκδόσεις «Αέναον»


Υπόθεση: Η Βίκη τα έχει όλα. Μια δουλειά που αγαπάει - αν και δεν την πληρώνει καλά, μια μητέρα που την υπεραγαπάει - αν και φροντίζει να μην τη βλέπει και πολύ συχνά και έναν φίλο που τη λατρεύει - μόνο που δεν υπάρχει!

Όταν η άσπονδη φίλη της Μίνα την αναγκάζει να υποσχεθεί ότι θα τον παρουσιάσει στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου, έχει μόνο μερικές μέρες μπροστά της για να καταφέρει το ακατόρθωτο!

Χαμένη κάπου ανάμεσα σε απλήρωτους λογαριασμούς, γραφεία συνοδών, σε φίλες που πρόκειται να γίνουν μαμάδες και σε τρελούς συγγενείς, κοντεύει να χάσει τα αβγά και τα πασχάλια μέχρι να καταλάβει ότι τα πιο απλά και τα πιο αληθινά, ίσως να βρίσκονται ήδη μπροστά στα μάτια μας. Και τελικά, ένα ψέμα θα την αναγκάσει να ξεκινήσει το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής της, αυτό προς τον απόλυτο έρωτα και θα τη μάθει να πιστεύει στον εαυτό της και να εκτιμάει την οικογένεια και τους φίλους της.



Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Χρύσα Μίσκου και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου