Σελίδες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

"Το πνεύμα της εκδίκησης" του Μάνου Σφυράκη

     …Ένοιωθε απόλυτα προδομένη και έμοιαζε τρομακτικά εξαγριωμένη, αντικρίζοντας τον μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Για εκείνη όμως ο χρόνος δεν είχε πλέον σημασία…

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

"Ψευδαίσθηση" του Μαρίνου Γεωργιόπουλου

Κι άλλο ποτό…
Και ένα τσιγάρο…
Όλο το βράδυ, άθελα μου, σε κοιτάω.

Και  όσο επίμο…

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer της νέας σειράς "Καλές Δουλειές" που ετοιμάζεται για τον ΑΝΤ1

Αυτό είναι το πρώτο trailer που αφορά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, στα μέσα του Μαρτίου.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"Απόκριες: γιορτή απωθημένου" της Λίνας Χαλβατζόγλου

     Η ψευδαίσθηση μερικών ημερών ότι όλα επιτρέπονται θεωρώ πως είναι ότι χειρότερο μπορεί να προσφέρει ο δυτικός πολιτισμός στο συλλογικό ασυνείδητο. Γιατί του κρύβει την μεγάλη αλήθεια πως όταν είσαι συνεπής με τον εαυτό σου και ζεις συνειδητά τη ζωή σου, όλα σου επιτρέπονται πάντα. Αλλά ας μιλήσουμε συγκεκριμένα για τις ελληνικές απόκριες... τη γιορτή του απωθημένου.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ταχύρρυθμο masterclass διασκευής σεναρίου

Ταχύρρυθμο masteclass διασκευής σεναρίου, με τη βραβευμένη σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:00.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

"Επιλογή ή ανάγκη" του Αργύρη Γιαμάλογλου



     Η ώρα είχε περάσει πολύ. Ούτε που είχα καταλάβει ότι είχε φτάσει μεσημέρι. Εγώ ακόμα καθισμένος στην άσπρη δερμάτινη πολυθρόνα, στον προθάλαμο του ψυχολόγου. Να περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου έχοντας διαβάσει όλα τα επιστημονικά περιοδικά που είχε στο τραπεζάκι. Ο ψυχολόγος μου πρέπει να είναι ο μοναδικός που σου λέει «έλα για μια μονόωρη συνεδρία» και καταλήγεις να φύγεις μετά από 5 ώρες. Παθιάζεται. Καμιά φορά τον λυπάμαι. Τον φαντάζομαι να πηγαίνει σπίτι του και να κλαίει στο ώμο της γυναίκας του, προσπαθώντας να αποβάλει έτσι, όλα αυτά που άκουσε όλη μέρα. Δύσκολο επάγγελμα, δε θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Σε μια έρευνα είχα διαβάσει πως η πλειοψηφία των ψυχολόγων πάσχει από κατάθλιψη. Το πιστεύω.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"Μια Κυριακή σαν τις άλλες" της Ευγενίας Φωτάκη



Είναι μια Κυριακή σαν τις άλλες. Κρύα, μελαγχολική και πολύ μοναχική όπως και οι περισσότερες ημέρες της ζωής μου άλλωστε…

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ταχύρρυθμο masterclass υποκριτικής

Ταχύρρυθμο masteclass υποκριτικής: πλάθοντας ένα χαρακτήρα, με την ηθοποιό Φωτεινή Τσακίρη, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:00.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ταχύρρυθμο masterclass εικονογράφησης

Ταχύρρυθμο masteclass cartoon - comics - εικονογράφησης, με το βραβευμένο graphic designer Αντώνιο Ασπρόμουργο, την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:00.

"Ανάγκη" της Ηρώς Μπέη

Γράφω πάλι από ανάγκη… Τι νομίζεις ότι είναι; Αγάπη; Χα, χα. Ανάγκη είναι. Τίποτα άλλο…

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

"Γνώριμο λιμάνι" του Μαρίνου Γεωργιόπουλου

Πόσο είναι δύσκολο και ωραίο απλά να είσαι
Μόνες στιγμές που τα γρανάζια σταματάνε
Και εσύ φοβάσαι κάθε πόρτα που ανοίγει
Αν δεν κινείσαι τα γρανάζια σε πατάνε