Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Διαγωνισμός "50 λέξεις" - Κείμενο 165: "Δικαίωμα στη ζωή" της Μαρίας Γιαννακοπούλου-Δακτυλίδη"Δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ!", σκέφτηκε καθώς κράταγε το πανό: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ». Αν πήγαινε να ζήσει στην Ολλανδία; Ή στη Σουηδία; Οι άνθρωποι εκεί ήταν εκσυγχρονισμένοι. Αποδέχονταν το διαφορετικό. Ναι, γεννήθηκε αγόρι, αλλά ένιωθε γυναίκα. Που ήταν το κακό; Ένας αστυφύλακας την έσπρωξε. Την είπε «ανώμαλο φρικιό». Αλλά εκείνη δεν έκλαψε. Έφταιγαν τα δακρυγόνα…


~~~~~~~

Το κείμενο συμμετέχει στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 50 λέξεων, του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Η ανάδειξη του νικητή, θα γίνει σύμφωνα με την προτίμηση των αναγνωστών. Αν σας άρεσε το κείμενο, μπορείτε να του χαρίσετε μια ψήφο, πατώντας στο κουμπί G+1, που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του post και να δώσετε την ευκαιρία στο συγγραφέα να κερδίσει ένα από τα τρία μεγάλα δώρα της σχολής.

Α. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος στο τμήμα της δημιουργικής γραφής.
Β. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της επιλογής τους (λογοτεχνικής γραφής, σεναριογραφίας, θεατρικής γραφής, εικονογράφησης, σκηνοθεσίας κινηματογράφου, σκηνοθεσίας θεάτρου, υποκριτικής, νοηματικής γλώσσας.)
Γ.  Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
(Η φοίτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ΚΑΙ με φυσική παρουσία ΚΑΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...