Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στο πρώτο εργαστήρι δημιουργικής γραφής
ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ στην Ελλάδα...
Σε ενδιαφέρει να μάθεις πραγματικά τα μυστικά της συγγραφής, πετώντας την ίδια στιγμή στο όνειρο; Να ζήσεις τη δύναμη της σκηνοθεσίας και να δημιουργήσεις το δικό σου έργο που μπορεί να λάμψει στον καλλιτεχνικό χώρο; Σε ενδιαφέρει να είσαι το πάθος σου και το πάθος σου να είναι σύμμαχός σου στην επιτυχία;

Αν οι απαντήσεις σου είναι "ναι"...
                                              ...Τότε ήρθε η ώρα για να γράψεις τη δική σου ιστορία!


Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" ιδρύθηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. Στην εξέλιξή του, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα, για να καλύψει τις ανάγκες των σπουδαστών, σε όλο το φάσμα των οπτικοακουστικών έργων (σκηνοθεσία, εικονοληψία, ηχοληψία, φωτογραφία, εικονογράφηση κλπ), αλλά και της υποκριτικής, του χορού, της εγκηματολογίας και της γραφολογίας.

Τώρα μπορείς να μάθεις κι εσύ, ποια είναι τα μυστικά της σωστής διαδικασίας που θα σε οδηγήσουν στη ολοκλήρωση του πάθους σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να αφήσεις στην άκρη τους ενδοιασμούς, τις ανησυχίες και να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη, η ευαισθησία είναι αρετή.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις αμεσότητα αλλά και πάθος, δύναμη και απόλυτη φαντασία. Μπορούμε να ανεβάσουμε σε άλλα επίπεδα τον τρόπο της έκφρασής σου, αρκεί να μας εμπιστευτείς.

Αρχή μας, είναι η πίστη πως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να εκφράσει τα συναισθήματά του, τη φαντασία και την αγάπη του. Η έκφραση αποτελεί ένα ταλέντο που προϋπάρχει στην ανθρώπινη ψυχή και αναπτύσσεται εξελικτικά. Εκτός από τη βάση, η οποία για κάθε άνθρωπο είναι μοναδική και διαφορετική αλλά εξίσου αξιόλογη, υπάρχουν μαθήματα εξειδικευμένα, των οποίων στόχος είναι να αγγίξουν το μέγιστο των δεξιοτήτων σου, με επισταμένη προσπάθεια και σοβαρή μελέτη, από γνώστες της τέχνης που θα επιλέξεις.

Όποια κι αν είναι η σχέση σου με τη δημιουργική γραφή, τη σκηνοθεσία, την υποκριτική, η όποιον άλλον τομέα κι αν ενδιαφέρεσαι, ακόμα κι αν είσαι σε στάδιο νέας αρχής, μπορείς να βρεις το δρόμο σου, με ειλικρινή, θερμή καθοδήγηση και βοήθεια, που θα σε οδηγήσει σε άλλο τρόπο σκέψης και σε άλλα μονοπάτια, τα οποία έχεις μέσα σου αλλά ίσως δεν τα έχεις ακόμα ανακαλύψει…


Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, είναι αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου