Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πρόγραμμα σπουδών

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, προσφέρει σπουδές ανώτερου επιπέδου, για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών, που θέλουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους.

Περισσότερες πληροφορίες:

• Τμήμα δημιουργικής γραφής
• Τμήμα λογοτεχνικής γραφής
• Τμήμα σεναριογραφίας
• Τμήμα θεατρικής γραφής
• Τμήμα σκηνοθεσίας κινηματογράφου - τηλεόρασης
• Τμήμα σκηνοθεσίας θεάτρου
• Τμήμα υποκριτικής
• Τμήμα ιδιωτικών ερευνών
• Τμήμα εικονογράφησης
• Coaching
• Masterclass
• Δημιουργικά σεμινάρια

Σκοπός του προγράμματος:

Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις δεξιότητες μέσω του κατάλληλου προγράμματος, που περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση. Να σε προετοιμάσουμε για μια καριέρα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο ή τη λογοτεχνία.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να αποκτήσεις ένα σύνολο θεωρητικών και δημιουργικών γνώσεων, αλλά παράλληλα και πρακτική εφαρμογή τους. Το εργαστήρι έχει στόχο να διασφαλίσει ότι όλες αυτές οι δεξιότητες αναπτύσσονται.

Τα μαθήματα παρέχουν μια λεπτομερή γνώση της θεωρίας και των βασικών πρακτικών της τέχνης που σε εκφράζει. Η παραγωγή πρωτότυπων έργων καθώς και οι εργασίες, συμβάλουν στην ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο που έχεις επιλέξει.

Δες εδώ τις διακρίσεις, τα βραβεία και την επαγγελματική δραστηριότητα των παλαιότερων σπουδαστών της σχολής και εμπιστεύσου την εκπαίδευσή σου στην Tabula Rasa.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη σχολή στα τηλέφωνα: 213 00 24291 ή 6971 970 971 ή στείλτε e-mail στο: info@tabula.gr .


Distance Learning - Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Επειδή, στην εποχή μας, η απόσταση δεν είναι δυνατόν να αποτελεί πρόβλημα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στο φοιτητή, σε κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέρει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, τη δυνατότητα σύγχρονης ή ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (distance learning), παρακολουθώντας online τα μαθήματα, μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δε σημαίνει πως δε μπορεί να ακολουθήσει το κλασσικό πρόγραμμα σπουδών του εργαστηρίου. Αυτό συνεπάγεται ότι για το φοιτητή του προγράμματος, υπάρχουν οι ίδιες ανάγκες μελέτης και οι ίδιες εργασίες, που έχει κι ένας κανονικός φοιτητής. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορείτε να προγραμματίσετε τις σπουδές σας, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε όλες τις γνώσεις, τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζεστε για την κατάρτιση των σπουδών σας.

Όλοι οι εξ αποστάσεως φοιτητές μας, θα μπορούν να παρακολουθήσουν online τα μαθήματα που γίνονται στην αίθουσα και να έχουν πλήρη διαδικτυακή επικοινωνία με έναν καθηγητή που ειδικεύεται στην κατεύθυνση της εκπαίδευσης τους. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη παρακολούθηση όλων των μαθημάτων του εργαστηρίου, που σημαίνει περίπου 20 ώρες τη βδομάδα μάθημα.

Ο τρόπος αξιολόγησης είναι επίσης online, με γραπτές έξετάσεις στο τέλος κάθε ενότητας μαθημάτων καθώς και στην περίοδο των εξετάσεων του εργαστηρίου, μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητές. Στο τέλος κάθε ενότητας, θα υπάρχει ένα έγγραφο online test, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί προσωπικά στον καθηγητή σας. Αυτή η μέθοδος της συνεχούς αξιολόγησης διασφαλίζει ότι οι καθηγητές σας θα μπορούν να παρακολουθούν συστηματικά την πρόοδο σας και θα σας παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

------------------------------


Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 213 00 24291 ή 6971 970 971 ή στείλτε e-mail στο: distance@tabula.gr .


Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;
Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, είναι αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου