Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τη Χρύσπα στις πρόβες του θεατρικού έργου που πρωταγωνιστεί.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι αλλά φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις και στην υποκριτική. Στο τέλος του Οκτώβρη, θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου, για να μαγέψει τους μικρούς θεατές, ερμηνεύοντας τη "Μάργκαρετ" στο διδακτικό μιούζικαλ του Παναγιώτη Καποδίστρια, "Η ακρίδα που δεν μπορούσε να πει το 'ρο'".


Ο λόγος για τη Χρύσπα, που μέσα στο καλοκαίρι διάβασε το έργο και ενθουσιάστηκε τόσο με την υπόθεση, όσο και με τα τραγούδια του. Έτσι, αποφάσισε να πει το "ναι" και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Παναγιώτη Καποδίστρια και τη μουσική διδασκαλία του Γιάννη Μιχαήλ, στις 24 Αυγούστου ξεκίνησε τις πρόβες της στο φιλόξενο χώρο της σχολής δημιουργικής γραφής Tabula Rasa. Μαζί με τη Χρύσπα, πρωταγωνιστούν οι: Άννα Κοντονίκα, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Μυρτώ Σαρρή και Αρτέμης Γαβριλούκ.

"Η ακρίδα που δεν μπορούσε να πει το 'ρο'", πρόκειται για ένα ρομαντικό παραμύθι, γεμάτο χρώματα και μουσική. Βασικό δίδαγμα του έργου είναι πως ότι θέλουμε μπορούμε να το πετύχουμε. Αρκεί να προσπαθήσουμε. Και βέβαια, η φιλία είναι ένα από τα σημαντικότερα δώρα που μπορούμε να έχουμε σε αυτή τη ζωή, όσο μικρή ή μεγάλη είναι η διάρκειά της. Άλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει η ποιότητα. Όχι η ποσότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου