Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Νέο ταχύρρυθμο σεμινάριο ζωγραφικής από πίνακα, από την Δώρα Μπελεγρίνου, στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Μήπως ήρθε η ώρα... να μπεις στο μαγικό κόσμο της ζωγραφικής;

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ξεκινάει το νέο ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ σεμινάριο "Ζωγραφική από πίνακα", διάρκειας 2 βδομάδων, με καθηγήτρια την Δώρα Μπελεγρίνου, αποκλειστικά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, με παρακολούθηση από κοντά ή εξ αποστάσεως. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι'αυτό βιαστείτε!

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Στο συγκεκριμένο ταχύρρυθμο σεμινάριο, θα μάθουμε τις βασικές τεχνικές για να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο από τον αγαπημένο μας πίνακα. Θα μάθουμε τη χρήση του κάναβου για ακρίβεια στην αντιγραφή καθώς και την τεχνική για να μπορούμε να δουλεύουμε με ακρυλικά χρώματα. Θα εξασκηθούμε στη διαδικασία της ανάμυξης των χρωμάτων προκειμένου να βγάλουμε την απόχρωση που θέλουμε. Επίσης θα μάθουμε πως επιτυγχάνεται μέσω της μέτρησης η ισορροπία σε μία σύνθεση. Τέλος, θα γνωρίσουμε το ζωγραφικό λεξιλόγιο: άξονες, τονικότητα, αποχρώσεις, αρμονία. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο ο καθένας από μας, θα μπορεί να τοποθετήσει στο σπίτι του τον αγαπημένο του πίνακα!

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι παρακάτω:
  • Κάναβος. Μεγέθυνση και σμίκρυνση.
  • Ελεύθερο σχέδιο.
  • Βασικές αρχές χρώματος.
  • Υλικά – τεχνοτροπίες.
  • Φινίρισμα
Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 4 δύωρα μαθήματα.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και θα έχουν διάρκεια 2 εβδομάδες.Το μάθημα θα γίνεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00, στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa",Τριών Ιεραρχών 18-20 Θησείο.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (distance learning), με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν είστε.Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" στο τηλέφωνο: 213 00 24 291 ή στο 6940 655 331 ή στο e-mail: info@tabula.grΔείτε όλα τα δημιουργικά σεμινάρια της σχολής, πατώντας εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...