Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Νέες συνεργασίες στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με τους καθηγητές, Δημήτρη Πλατανιά, Μαρία Συμεών, Μαρία Τζαμπούρα και Ντόρα Χάλαρη.

 

Ο Δημήτρης Πλατανιάς, είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος. Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή Αθηνών Γεώργιου Θεοδοσιάδη το 2003. Μόλις στο δεύτερο έτος της σχολής στα 21 του χρόνια σκηνοθέτησε και έγραψε την πρώτη του παράσταση με τίτλο “Memento Mori” που ανέβηκε για δύο χρόνια στο Θέατρο Βικτώρια . Από τότε έχει σκηνοθετήσει και έχει κάνει παραγωγή σε πάνω από 80 music videos και 40 διαφημιστικές καμπάνιες και τηλεοπτικά σποτς. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Πλατανιάς θα διδάξει τα μαθήματα «Σκηνοθεσία: Δημιουργώντας μία ταινία μικρού μήκους» και «Μοντάζ»

 

Η Μαρία Συμεών, είναι απόφοιτος της Ανωτέρας σχολής δραματικής τέχνης Ευγενίας Χατζίκου. Επίσης κατέχει δίπλωμα σύνθεσης από το Ωδείο Ν. Σκαλκώτας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με το Μίνω Βολανάκη και μαθήματα αρχαίου ελληνικού θεάτρου και αρχαίου δράματος. Έχει ερμηνεύσει μεταξύ άλλων ρόλους αρχαίου δράματος αλλά και κλασικού ρεπερτορίου. Τέλος, έχει γράψει θεατρικά έργα για μικρούς και μεγάλους, μουσικοθεατρικές παραστάσεις καθώς και διασκευές. Η ηθοποιός Μαρία Συμεών θα διδάξει το μάθημα «Υποκριτική αρχαίου θεάτρου»

 

Η Μαρία Τζαμπούρα σπούδασε Γραφικές Τέχνες στον ΑΚΤΟ και στο Middlesex University, Λονδίνο. Σκιτσογράφος, εικονογράφος, εργάζεται σε εφημερίδες, περιοδικά, διαδικτυακά έντυπα και εκδοτικούς οίκους από το 1995. Το 2002, ύστερα από πρόσκληση του Nice Convention and Visitors Bureau Of  Nice (France), συμμετείχε σε διαγωνισμό μαζί με άλλους σκιτσογράφους ευρωπαϊκών εφημερίδων, όπου και διακρίθηκε. Το 2006 βραβεύτηκε με το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου, για το βιβλίο  “Φίλοι; Φως φανάρι”, εκδόσεις Παπαδόπουλος. Η σκιτσογράφος και εικονογράφος Μαρία Τζαμπούρα, θα διδάξει το μάθημα «Εικονογράφηση παιδικού βιβλίου»

 

Η Ντόρα Χάλαρη σπούδασε στο Art & Design College (AKTO), δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές, όπου αποφοίτησε με την ιδιότητα του φωτογράφου. Τα τελευταία 17 χρόνια εργάστηκε σε περιοδικά ως Photo Director, στην οργάνωση και παραγωγή των φωτογραφίσεων μόδας και καλλιτεχνών, καθώς και σε διάφορα εταιρικά περιοδικά, με τα οποία διατηρεί συνεργασία μέχρι και σήμερα. Επίσης έχει εργαστεί σε τηλεοπτικά κανάλια ως υπεύθυνη παραγωγής γυρισμάτων. Η φωτογράφος Ντόρα Χάλαρη, θα διδάξει το μάθημα «Φωτογραφία & καλλιτεχνική φωτογραφία»

 

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των δια ζώσης σεμιναρίων πατήστε εδώ

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εξ αποστάσεως σεμιναρίων πατήστε εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, καλωσορίζει τους νέους καθηγητές με την ευχή να έχουμε όλοι μαζί, μία όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων. Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 213 00 24291 ή 6940 655 331 ή στο e-mail: info@tabula.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου