Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Διαγωνισμός "50 λέξεις" - Κείμενο 45: "Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω μου" της Άντας Αντρέου«Δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ!» σκέφτηκε καθώς το σώμα της συντετριμμένο κύλισε στο πάτωμα.
Κουράστηκε να παλεύει. Ήταν εξασθενημένη να προσπαθεί συνεχώς να ξεφύγει από την μιζέρια. Ένα αναφιλητό το έσκασε από τον στεγνό λαιμό της. Πήρε το τηλέφωνο από δίπλα της. Ήταν στιγμή να ρισκάρει , να αφήσει το φόβο πίσω της για ένα νέο μέλλον.


~~~~~~~

Το κείμενο συμμετέχει στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 50 λέξεων, του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Η ανάδειξη του νικητή, θα γίνει σύμφωνα με την προτίμηση των αναγνωστών. Αν σας άρεσε το κείμενο, μπορείτε να του χαρίσετε μια ψήφο, πατώντας στο κουμπί G+1, που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του post και να δώσετε την ευκαιρία στο συγγραφέα να κερδίσει ένα από τα τρία μεγάλα δώρα της σχολής.

Α. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος στο τμήμα της δημιουργικής γραφής.
Β. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της επιλογής τους (λογοτεχνικής γραφής, σεναριογραφίας, θεατρικής γραφής, εικονογράφησης, σκηνοθεσίας κινηματογράφου, σκηνοθεσίας θεάτρου, υποκριτικής, νοηματικής γλώσσας.)
Γ.  Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
(Η φοίτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ΚΑΙ με φυσική παρουσία ΚΑΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.)

1 σχόλιο:

  1. λατρεψα το βιβλιο σου και τους ηρωες σου και θα ηθελα να ειμαι μια απο τις τυχερες για τα βραχιολια τους φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...