Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

«Ευλόγησον» από τους τελειόφοιτους σπουδαστές του τμήματος υποκριτικής της "Tabula Rasa".

Οι σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αιμιλιάννα Βιδάλη και
Δημήτρης Καρκαλέτσης έγραψαν το θεατρικό έργο, «Ευλόγησον». Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Λύχνος τέχνης & Πολιτισμού σε σκηνοθεσία της Αιμιλιάννας Βιδάλη.

Στην παράσταση παίζουν, οι απόφοιτες σπουδάστριες του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Νεκταρία Οσάφη και Ολύβια Βρεττού και οι σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αιμιλιάννα ΒιδάληΔημήτρης Καρκαλέτσης,  Χρυσόστομος Πατήλας και Σταυρούλα Βαλσαμοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Βρισκόμαστε στην Ιερά Μόνη Αετοφηλίτσας λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Ένα μοναστήρι ήσυχο  με ανθρώπους γεμάτους ευλάβεια και αγάπη για την ασκητική ζωή. Ο πατέρας Ανδριανός, η ηγουμένη Γαλήνη, η αδερφή Χαρισία και η αδερφή Παρθενία ζουν εκεί τις ζωές τους μέσα στην προσευχή και την μετάνοια. Όταν όμως πέφτει η νύχτα όλα αλλάζουν. Τα κεριά σβήνουν  και ανάβουν τα … κόκκινα φώτα.

Τι θα συμβεί όμως όταν στην μόνη θα φτάσει η γνωστή σιδηρά κυρία αδερφή Ευγενία για κατήχηση; Θα σταματήσουν τα περίεργα αυτά γεγονότα ή θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις αμαρτωλές αυτές πράξεις;

Σε όλα αυτά την δίκη του πινελιά βάζει ο νεαρός Ισπανός Μιγκέλ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Α και.. ΕΥΛΟΓΗCΟΝ!

Κάθε Τετάρτη στις 21:15

Λύχνος τέχνης & Πολιτισμού, Ιερά Οδός & Χαλκιδικής 83, Γκάζι

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Αιμιλιάννα Βιδάλη, τον Δημήτρη Καρκαλέτση, την Ολύβια Βρεττού, την  Νεκταρία Οσάφη, τον Χρυσόστομο Πατήλα και την Σταυρούλα Βαλσαμοπούλου και τους εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου