Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

«Φόνοι by the book» από τους σπουδαστές της σχολής "Tabula Rasa".

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, σε συνεργασία με τις εκδόσεις 24γράμματα, κυκλοφορούν το συλλογικό βιβλίο «Φόνοι by the book» που το υπογράφουν 14 σπουδαστές και σπουδάστριες του εργαστηρίου και επιμελήθηκε η καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής, Αντιγόνη Πόμμερ.

Οι συγγραφείς (αλφαβητικά) είναι: η Πηνελόπη Αγριμανάκη, η Έλλη Βαρδάκη, η Κορνηλία Βασιλειάδου, η Ευφροσύνη Γονίδη, η Μαρία Ιασωνίδου, ο Γεώργιος – Παναγιώτης Καραδάκης, ο Ανδρέας Κριτσιμάς, η Αθανασία Κύρδη, ο Λεωνίδας Μιχαηλίδης, η Νικολέτα Μπαλάσκα, η Χριστίνα Μπράμου, η Μαρίνα Τζανίδη, η Σωτηρία Πέππα και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Τάνη.

Οι 14 συγγραφείς, σχεδίασαν και εκτέλεσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, το τέλειο έγκλημα. Πρόκειται για διηγήματα μυστηρίου που ακολουθούν πιστά τους κανόνες της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας και κρατούν τον αναγνώστη σε ένταση και αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα. Ιδιόρρυθμοι ντετέκτιβ, αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση των μυστηρίων, καλούμενοι να ανακαλύψουν την αλήθεια ανάμεσα σε δολοπλοκίες, ψέματα και ίντριγκες. Οι συγγραφείς αυτών των διηγημάτων σας προ(σ)καλούν να ανακαλύψετε, αν μπορείτε, τον δολοφόνο πριν από αυτούς.

Για άλλη μία χρονιά στο μάθημα της λογοτεχνικής γραφής, η καθηγήτρια Αντιγόνη Πόμμερ με τη στήριξη του διευθυντή του εργαστηρίου, Παναγιώτη Καποδίστρια, έκανε το όνειρο των σπουδαστών της πραγματικότητα.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών συγχαίρει τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, που συμμετέχουν σε αυτή την ανθολογία και εύχεται το βιβλίο τους να είναι καλοτάξιδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου