Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Βασιλικής Ι. Τάνου


Στη θεατρική σκηνή μεταφέρθηκε το βιβλίο «Με τα μάτια της Ηλέκτρας», της σπουδάστριας του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Βασιλικής Ι. Τάνου.

Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό μυθιστόρημα που μιλά για την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη δύναμη της φιλίας και τη σπουδαιότητα της προσφοράς, μέσα από έννοιες όπως ο αλτρουισμός και η αυτοθυσία.


Το θεατρικό δρώμενο παρουσιάστηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στις 7.30μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Στη θεατρική ομάδα συμμετείχαν οι: Γιάννης Μαυρίδης, Θεανώ Μεγκουσόγλου, Μαρία Ζήσιου και Χριστίνα Σαρηγιαννίδου.

Χαιρετισμό απήυθηναν ο Αλέξανδρος Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Πέτρος Σταγιόπουλος, Προϊστάμενος 1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεώργιος Καρατάσιος, εκπαιδευτικός, τ. Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.


Για την παράσταση και το βιβλίο στο οποίο βασίζεται, μίλησαν η Άντα Φωτοπούλου, βιβλιοθηκονόμος-νηπιαγωγός-συγγραφέας, προϊσταμένη του Τμήματος Προγράμματος και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, η Κυριακή Ροδιάτη, Φιλόλογος 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και η Αναστασία Γκουβατζή, συντονίστρια Ειδικής Αγωγής 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας.

Φιλική Συμμετοχή στην εκδήλωση είχαν ο ερμηνευτής Γιάννης Δώρας και στο πιάνο ο  Μάριος Νικολιδάκης.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Βασιλική Ι. Τάνου και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου