Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

«Ο Γλύκας των Χριστουγέννων» με τους αποφοίτους σπουδαστές της σχολής "Tabula Rasa", Κωνσταντίνο Τσιμπούκα και Δήμητρα Χατζηνικολάου.

Οι απόφοιτοι σπουδαστές του εργαστηρίου Tabula Rasa, Δήμητρα Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, με την παιδική σκηνή «Παραμυθομικρούληδες» παρουσιάζουν μία ιστορία για την Ευγένεια και την Αγάπη, βασισμένη στο παραμύθι της Εύης Σταματίου «ο Γλύκας των Χριστουγέννων», την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, σε μία διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου. Πριν την παράσταση, η συγγραφέας του βιβλίου, Εύη Σταματίου, θα συστήσει στο κοινό, τους χαρακτήρες του βιβλίου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Παραμονή Χριστουγέννων και τα γλυκά ζωντανεύουν στο ζαχαροπλαστείο του κυρ- Παντελή, έτοιμα να γιορτάσουν με κέφι και χαρά! Τι θα γίνει όμως όταν η Δίπλα και ο Κουραμπιές, οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι συναντηθούν; Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του Γλύκα των Χριστουγέννων; Μήπως ο Βασιλιάς Μελομακάρονος μπορέσει να δώσει την λύση;

Κείμενο: Εύη Σταματίου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Τσιμπούκας

Εμψυχωτές Κούκλας / Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Τσιμπούκας – Δήμητρα Χατζηνικολάου

Κούκλες: Βάσω Καλαργύρου

Μουσική : Κωνσταντίνος Τσιμπούκας

Παραγωγή: θεARTίστες

Διάρκεια: 45 λεπτά

Γενική Είσοδος: 5 €

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων, τηλεφωνικά στο 2231051075

e-mail: info@xwra.gr, www.xwra.gr

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Δήμητρα Χατζηνικολάου και τον Κωνσταντίνο Τσιμπούκα και τους εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου