Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

«Το μυστικό των επτά θαλασσών» της σπουδάστριας της σχολής "Tabula Rasa", Μαρίας Συλαϊδή

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ, το νέο παραμύθι της σπουδάστριας του εργαστηρίου, Tabula Rasa, Μαρίας Συλαϊδή, με τίτλο «Το μυστικό των επτά θαλασσών».

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η Αμφιτρίτη είναι μια δεκαεξάχρονη που μόλις έχει εγκατασταθεί σε ένα μικρό νησί μαζί με την οικογένειά της, εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα της. Αυτή η αλλαγή δεν της αρέσει, καθώς έχει πειστεί ότι το νησί τη μισεί. Οι γονείς της όμως πιστεύουν, ότι οι περίεργοι νησιώτες θα τους καλοδεχτούν, αν περάσουν χρόνο μαζί τους σε κοινές δραστηριότητες. Έτσι, ένα κυριακάτικο πρωινό, αποφασίζουν να μπουν μαζί με κάποιους κατοίκους στο καράβι του Καπετάν Μπουνάτσα, για να θαυμάσουν την ομορφιά του τόπου. Αυτή η ανοιξιάτικη εξόρμηση κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι. Στη πρώτη γνωριμία της με τον Καπετάν Μπουνάτσα, χτυπάει ένα καμπανάκι μέσα στο κεφάλι της Αμφιτρίτης. Αυτός ο παράξενος καπετάνιος, που μοιάζει περισσότερο με πειρατή, θα τη σύρει σε μια πρωτόγνωρη περιπέτεια που δεν μπορεί να φανταστεί. Το ένστικτο του ντετέκτιβ θα την σύρει σε ζωντανούς μύθους, απέθαντους πειρατές, τέρατα της θάλασσας και ένα μυστικό που πρέπει να ανακαλύψει.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Μαρία Συλαϊδή και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου