Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

«The sun goes down every morning» της απόφοιτης σπουδάστριας της σχολής Tabula Rasa, Ελένης Δελβινιώτη.

 Η απόφοιτη σπουδάστρια του Τμήματος Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου του εργαστηρίου Tabula Rasa, Ελένη Δελβινιώτη, απέσπασε το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Global Shorts 2023, με την ταινία της «The sun goes down every morning».


Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε μια ερημική παραλία, κοντά στο εξοχικό της, η Μαρία προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από το Γιώργο. Μέρα με τη μέρα, βυθίζεται σε κατάθλιψη. Μια μέρα σκέφτεται να πνιγεί, όμως, την αποσπά ένας γλάρος. Ένα βράδυ, στον ύπνο της, την επισκέπτεται η νεκρή μητέρα της, η οποία την οδηγεί στην παραλία όπου της δίνει ένα τετράδιο και την παροτρύνει να συνεχίσει τη ζωή της. Ανακαλύπτει, τη λύτρωση από το δαίμονά της μέσα από την ποίηση και το γράψιμο. Το επόμενο πρωί, το κουδούνι του σπιτιού της χτυπάει ο Άγγελος, ένας νεαρός γείτονας, ο οποίος βρίσκει το νέο τετράδιο στην παραλία και της το δίνει. Γνωρίζονται και την προσκαλεί σε μια βόλτα. Η Μαρία δέχεται την πρόσκληση κι έτσι γυρνάει νέα σελίδα στη ζωή της.


 

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ελένη Δελβινιώτη, και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου