Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

"Μια ματιά στο... Celebrity Game Night" της Νάνσυ Καρτέρη



Άφθονο γέλιο και στιγμές χαλάρωσης μας χάρισε για άλλη μια φορά το Celebrity Game Night, μια από τις πλέον παιχνιδιάρικες τηλεοπτικές εκπομπές που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη να κρατάει τα ηνία του show και τους κεφάτους καλεσμένους της να επιδεικνύουν ζωντάνια και μπρίο!


Το τέταρτο επεισόδιο του show με μέσο όσο τηλεθέασης 26.6% στο γενικό κοινό και 28.6% στο νεανικό φάνηκε να κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου σκαρφαλώνοντας ακόμα πιο ψηλά στους πίνακες της AGB.

Η δημοφιλής ηθοποιός, άνετη, σπιρτόζα, χωρίς άγχος, συγκρατημένη όσο πρέπει αλλά και με χιούμορ όπου χρειαζόταν, έκανε ''παιχνίδι'' με τους καλεσμένους της μεταδίδοντάς τους τον ρυθμό της. Το μεγάλο της ατού έγκειται στο ότι δείχνει πώς τη νοιάζει περισσότερο να περάσει καλά ο κόσμος και λιγότερο το πώς θα καταξιωθεί η ίδια ως παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ντέμη, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Ηλίας Πάνου, η Μελίνα Μακρή, η Έλενα Λέκκα και η Shaya, τα μέλη των δύο ομάδων μας διασκέδασαν με κάθε τρόπο έχοντας μεταξύ τους πολύ καλή χημεία και δείχνοντας έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να τσαλακωθούν.

Μπορεί το consept του Celebrity Game Night να έρχεται από το εξωτερικό, εμπεριέχει όμως και στοιχεία παλαιότερων ελληνικών εκπομπών τύπου ''κάψε το σενάριο''.

Το σκηνικό του στούντιο όμορφο και χρηστικό, ενώ η ροκ μπάντα στο πίσω μέρος έδινε το δικό της στίγμα στα κατάλληλα σημεία. Βέβαια, δεν εντυπωσιαστήκαμε από ορισμένες σκηνοθετικές επιλογές, όπως  για παράδειγμα τις γρήγορες εναλλαγές των πλάνων, κάτι που ωστόσο δεν επισκίασε το τελικό αποτέλεσμα.

Ευχάριστο αλλά όχι τόσο φανταχτερό, παραστατικό αλλά όχι τόσο οργανωμένο, το Celebrity Game Night είναι ένα show που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά χωράει ακόμα βελτιώσεις.

Και μια τελευταία ένσταση όσον αφορά την ώρα προβολής του: Αντί για τις 23.30 θα μπορούσε να παίζει νωρίτερα, ας πούμε στις 21:00, ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση.


Συγγραφέας: Νάνσυ Καρτέρη - φοιτήτρια Tabula Rasa 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου