Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

"Η Γκρι πόλη" έγινε παιδικό βιβλίο

Ο απόφοιτος της σχολής μας Κωνσταντίνος Παλίλης και η σπουδάστρια Μαρία Αποστολάτου έκαναν την παρουσίαση του βιβλίου τους "Η Γκρι πόλη", από τις εκδόσεις iWrite, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 19:30 στον πολυχώρο Αίτιον, στην Αθήνα.

Για τους συγγραφείς και το παραμύθι μιλήσαν οι ηθοποιοί Φίλη Μαρσώ και Λυρατζοπούλου Ευστρατία και διαβάστηκαν αποσπάσματα του παραμυθιού απ’ τον στιχουργό Σταύρο Δημόπουλο και τον συνθέτη των τραγουδιών Λούκα Μελή.


Το παραμύθι «Η Γκρι Πόλη» είναι διασκευή απ’ το ομώνυμο θεατρικό έργο της Μαρίας Σ. Αποστολάτου και του Κωνσταντίνου Παλίλη. Ανέβηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2015 στην Πάτρα σε σκηνοθεσία δική τους. Στην παράσταση υπήρχε ζωντανή μουσική και το κοινό επέλεγε το τέλος όπου ήθελε, κάτι που κρατήθηκε και στο βιβλίο.

Σε μια πόλη όπου οι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί από τη Μάγισσα του Γκρι να ζουν στη μεμψιμοιρία και τον γογγυσμό, ένα μικρό κορίτσι, η Ελπίδα, έχει στην κατοχή της τον τελευταίο μαρκαδόρο από την εποχή της Νεράιδας των Χρωμάτων και με τη βοήθεια του φίλου της, Άγγελου, θέλει να βάλει και πάλι χρώμα στην πόλη.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Παλίλη και την Μαρία Αποστολάτου και τους εύχεται: «Καλοτάξιδο» και πάντα επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου