Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η Μαρία Τζανουκάκη, στην "Εκάβη", στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


Η ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής
αρχαίου θεάτρουΜαρία Τζανουκάκη, στη σκηνή του θεάτρου του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στην Εκάβη του Ευριπίδη, στην αγγλική γλώσσα.
Στην 20η επέτειο του Stanford Repertory Theater (SRT), ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Rush Rehm διοργανώνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα καλοκαιρινό φεστιβάλ, το οποίο περιλαμβάνει και την παρουσίαση της παράστασης Hecuba/Εκάβη του Ευριπίδη στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.


Η παράσταση Hecuba/Εκάβη είναι καρπός της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του Stanford Repertory Theater και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, την οποία ξεκίνησε και καλλιέργησε η έμπειρη καλλιτεχνική συνεργάτης του SRT και του ΙΜΚ, Κατερίνα Ζαχαρία, καθηγήτρια κλασικών σπουδών στο Loyola Marymount University στο Λος Άντζελες.
 
Για την παράσταση έγινε οντισιόν στο ΙΜΚ από τον Rush Rehm και την Κατερίνα Ζαχαρία και προσελήφθησαν αγγλόφωνοι Έλληνες ηθοποιοί.
 
Διανομή:

Εκάβη: Κερασία Σαμαρά

Οδυσσέας/Πολυμήστωρ: Σωκράτης Αλαφούζος 

Χορός: Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ηρώ Λέφα, Θεοδώρα Ντούσκα, Νατάσα Παπαδάκη, Ανθή Σαββάκη, Δήμητρα Ταρούση, Μαρία Τζανουκάκη

Αγαμέμνων: Γιάννης Ασκάρογλου

Πολυξένη:  Αναστασία Πλελλή

Ταλθύβιος:  Αχιλλέας Βατρικάς

Πολύδωρος: Ηρώ Λέφα  

Θεράπαινα: Μαρία Τζανουκάκη


Εισιτήρια:

Γενική είσοδος 12€, Μειωμένη τιμή 10, Φοιτητικό/Μαθητικό 6€

Πληροφορίες:
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου