Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Παρακολουθήστε το video του απόφοιτου σπουδαστή της σχολής "Tabula Rasa", Γιώργου Μόλβαλη, που κατέκτησε την 2η θέση στον διαγωνισμό «Boat of Souls»


Ο απόφοιτος σπουδαστής του Τμήματος Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου του εργαστηρίου Tabula Rasa, Γιώργος Μόλβαλης, κατέκτησε την 2η θέση στον διαγωνισμό video της Angelbird Technologies και του Little Big Beat Studios.

Η ιδέα του τραγουδιού Boat of Souls είναι οι άνθρωποι να συνδεθούν σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές που ζήσαμε λόγω της πανδημίας και είχε σκοπό να κινητοποιήσει τους καλλιτέχνες, ώστε να συνδυάσουν την δημιουργικότητά τους για τη σύνθεση ενός τραγουδιού. Έτσι, περισσότεροι από 30 μουσικοί από όλο τον κόσμο συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα τραγούδι. Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι, η μουσική ηχογραφήθηκε στο σπίτι χρησιμοποιώντας από smart phones έως βασικό εξοπλισμό εγγραφής. Το υλικό στάλθηκε σε βίντεο και μονταρίστηκε στο στούντιο από τον Little Konzett. Αυτή η συντροφικότητα αποδείχθηκε απίστευτα εμπνευσμένη και μας άφησε ένα υπέροχο μουσικό κομμάτι.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, αυτό το μοναδικό τραγούδι ολοκληρώθηκε με 3 δημιουργικά βίντεο: 1η θέση – Stefan Ecker, 2η θέση – Γιώργος Μόλβαλης και 3η θέση – Julien Trübiger.
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Angelbird Technologies και του Little Big Beat Studios.

Μπορείτε να δείτε το Boat of Souls πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Γιώργο Μόλβαλη, και του εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου