Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Ήλιος”, η απόφοιτη σπουδάστρια της Tabula Rasa, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη

Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα καθημερινή σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβρη, με πλούσιο καστ και άκρως ενδιαφέρουσα πλοκή, με την οποία φιλοδοξεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στη νέα σειρά, με τον τίτλο «Ήλιος», πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Καραμίχος, Αντίνοος Αλμπάνης, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριος Αθανασίου, Ακίνδυνος Γκίκας και πολλοί άλλοι. Μεταξύ αυτών, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η ταλαντούχα απόφοιτη του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου "Tabula Rasa", Ηλέκτρα Τζωρτζάκη.

Η υπόθεση της σειράς:

Μια κοπέλα αποφασίζει ύστερα από χρόνια να επιστρέψει μαζί με τον γιο της, στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε. Φτάνοντας εκεί, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν φόνο! Από εκείνη τη στιγμή και μετά η ζωή της αλλάζει. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται, πόνος, ερωτική απογοήτευση αλλά και η χαρά του έρωτα συνιστούν τον μικρόκοσμο αυτής της πόλης που ζωντανεύει!

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", συγχαίρει την Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου