Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

“Το καταραμένο βιβλίο” στα Public Book Awards 2020

To βιβλίo μας “Το καταραμένο βιβλίο” είναι υποψήφιο στα Public Book Awards
2020 στην κατηγορία “Διήγημα”.

Τα Βραβεία Βιβλίου δημιουργήθηκαν από τα Public για να δώσουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2020) . O καθένας από εμάς ανάλογα με το τι βιβλία διαβάζει μπορεί να ψηφίσει μέσα από εννέα διαφορετικές κατηγορίες και επιπλέον αυτή του ανεξάρτητου βιβλιοπωλείου. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις.

Το πολυσυγγραφικό βιβλίο “Το καταραμένο βιβλίο” του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa διαγωνίζεται στον ετήσιο διαγωνισμό λογοτεχνικών βραβείων του Public στην κατηγορία “Διήγημα”.

1η φάση έως 2 Ιουλίου: Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του βιβλίου μέσα από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από τους εκδότες που συμμετέχουν στα Βραβεία Βιβλίου Public αλλά και τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που πρότειναν εκδοτικοί οίκοι. Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και μπορεί να ψηφίσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

2η φάση έως 16 Ιουλίου: Τα Public ανακοινώνουν, με αλφαβητική σειρά, τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης & 10 δημοφιλέστερα βιβλιοπωλεία. Οι αναγνώστες καλούνται να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή, επιλέγοντας από την παραπάνω λίστα το αγαπημένο τους βιβλίο ανά κατηγορία ή βιβλιοπωλείο. Στη δεύτερη και τελική φάση έχουν όλοι ξανά το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν Πέμπτη 22/7 στην διαδικτυακή σελίδα του Public.

Για να ψηφίσετε, κάντε κλικ εδώ!

Ευχαριστούμε πολύ. Η υποστήριξή σας, μας είναι πολύτιμη.

Προσοχή! Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας στο mail που θα σας αποσταλεί από το Public.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου