Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Η σπουδάστρια υποκριτικής της σχολής "Tabula Rasa", Ηλιάνα Παπαχαραλάμπους, στην παράσταση «Η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη».

Η σπουδάστρια του εργαστηρίου Tabula Rasa, Ηλιάνα Παπαχαραλάμπους, συμμετείχε στο Χορό των Γυναικών στην θεατρική παράσταση «Η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη», σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη.


Η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων και η Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις, υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», παρουσίασαν την 7η Οκτωβρίου 2021, στις 9 μ.μ., στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το θεατρικό έργο των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου «Η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη», σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη. Σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν η ανάδειξη της ιστορικής-πολιτικής και νομικής σημασίας της δίκης των Θ. Κολοκοτρώνη και Δ. Πλαπούτα, που κατηγορήθηκαν για συνωμοσία κατά του Βασιλέως. Η θεατρική παράσταση ανέδειξε τη δύναμη του δικανικού λόγου και της ελεύθερης συνείδησης, συνάμα, δε, μετέφερε το μήνυμα της ενότητας στη μακρά πορεία για την εθνική ολοκλήρωση.

Το σύνολο των εσόδων διατέθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σταύρος Καραγιάννης
Σκηνογραφία-Επιμέλεια Κίνησης: Σταύρος Λίτινας
Μουσική-στίχοι: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Τραγούδι: Μανώλης Μητσιάς, Βερόνικα Δαβάκη
Ενδυματολόγος: Ντένη Βαχλιώτη
Επιστημονικός Σύμβουλος: Αριστείδης Χατζής
Μουσική Διδασκαλία: Αλέξης Πρίφτης
Ήχος: Παναγιώτης Χρονέας
Φωτισμοί: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σταύρου
Βοηθός Ενδυματολόγου: Χριστίνα Τσουτσουλίγα
Οργάνωση και Εκτέλεση Παραγωγής: Φρύνη Λάλα, Θωμάς Χαρέλας, Γεωργία Λαβαζού, Νατάσα Ταμπουρατζή, Ιωάννα Αναστασοπούλου, Τάσος Σπηλιόπουλος, Κατερίνα Τσιώνα, Κωνσταντίνα Κουρή, Γαρυφαλλιά Γιάννη

Τους ρόλους ερμήνευσαν 29 δικηγόροι.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και πρόσθετο
φωτογραφικό υλικό, εδώ: https://dikikolokotroni.gr/theatrical-play-contrbutors


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ηλιάνα Παπαχαραλάμπους, και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου