Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

«Παγιδευμένοι» με δύο απόφοιτες σπουδάστριες της σχολής "Tabula Rasa".

 Ο λόγος για τη νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Η απόδοση σεναρίου είναι της σπουδάστριας του τμήματος Σεναριογραφίας, Σωτηρίας Ψευτούδη και βοηθός σκηνοθέτη, η απόφοιτη του τμήματος δημιουργικής γραφής, Σταυρούλα Δάμπαλη. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Βίκυ Μανώλη. 

Υπόθεση: Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και  ποιοι οι  ηθικοί αυτουργοί; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Ποιοι θα πέσουν στην παγίδα μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Στο ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος, στο ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης, στο ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου, στο ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα και στο ρόλο της Χρύσας η Σοφία Φαραζή.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Σωτηρία Ψευτούδη, και την Σταυρούλα Δάμπαλη και τους εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου