Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

«Φιλιώ» μια παράσταση σε σκηνοθεσία της σπουδάστριας της σχολής "Tabula Rasa", Αμάντα Καταρτζή.

Η απόφοιτη σπουδάστρια του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αμάντα Καταρτζή, σκηνοθετεί την παράσταση «Φιλιώ», μια ιδέα βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Φιλιώς Χαιδεμένου, με την θεατρική Δημοτική Ομάδα Λιμένα Θάσου της ΔΗ.ΚΕ.Θ. του Δήμου Θάσου, στα πλαίσια των 100 χρόνων μνήμης Μικράς Ασίας 1922 -2022 .

Η σημαντική πορεία αυτής της εμβληματικής προσωπικότητας της Μικράς Ασίας, έγινε η αφορμή να γεννηθεί επί σκηνής αυτή η παράσταση βασισμένη στις προσωπικές της μαρτυρίες. Πέρα από την προσωπική ιστορία αυτής της σημαντικής προσωπικότητας, η δύναμη της θέλησης και ο αγώνας της για επιβίωση μέσα σε ένα ολόκληρο αιώνα συνιστά ένα φωτεινό παράδειγμα αντίστασης.

Η Θεατρική ομάδα με την σκηνοθετική διδαχή και επιμέλεια της Καταρτζή Αμάντας παρουσιάζει την παράσταση στις 28, 29 Νοεμβρίου και 1η  Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Καλογερικού στο Λιμένα Θάσου στις 20.00 μ.μ.

Σκηνικά – Κουστούμια Μπίλιας Αναστάσιος

Παίζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας
Αγγελοπούλου Φανή, Γιαννόπουλος Άγγελος, Δαγκαλάκη Ευθυμία, Θεοφανέλη Πιπίνα, Κακηράκη Ελένη, Παναγιώτου Ευστρατία, Καλούδη Νατάσα, Καταρτζή Αμάντα, Μπίλιας Αναστάσιος, Σωτηρίου Συμεών.

Φιλική συμμετοχή Ευάγγελος Αγγελίδης και ο μουσικός Τσιπουρίδης Γεώργιος.

Για κρατήσεις στο 6946506997.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Αμάντα Καταρτζή και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου