Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

«Ο Σίσυφος είναι ευτυχισμένος» η ταινία του σπουδαστή της σχολής "Tabula Rasa", Τάκη Ιβόπουλου.

Η απόφοιτη σπουδάστρια Κατερίνα Γκέγκε, οι
σπουδαστές Βασίλης Πρέκας και Τάκης Ιβόπουλος
και η απόφοιτη σπουδάστρια και καθηγήτρια σκηνοθεσίας θεάτρου του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αναστασία Κουρή συμμετέχουν μεταξύ άλλων στην μεσαίου μήκους ταινία «Ο Σίσυφος είναι ευτυχισμένος», με την βοήθεια του καθηγητή σκηνοθεσίας κινηματογράφου και τηλεόρασης, Άρη Λυχναρά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Τρεις ληστές, ένας επενδυτής με λευκό κολάρο, μία μοναχική γυναίκα, μία άστεγη και μία σερβιτόρα, συνυπάρχουν σε ένα μπαρ, κάποια νύχτα που αργεί να ξημερώσει. Κάτι περιμένουν, κάτι ελπίζουν, κάτι ποθούν…Κι όμως μένουν ακίνητοι.

Ο βράχος κυλάει… ο χρόνος ρέει… οι νεκροί γελούν…η τελευταία ευκαιρία παραμονεύει.

Συντελεστές:

Σενάριο: Τάκης Ιβόπουλος, Σκηνοθεσία: Νίκος Μαυρομήτρος

Έπαιξαν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Θοδωρής Μαγκαβέτσος, Βασίλης Πρέκας, Τάκης Ιβόπουλος, Θόδωρος Ζουπανιώτης, Κατερίνα Γκέγκε, Νίκη Γεωργίου, Αναστασία Κουρή και Αθηνά Κοντοχρήστου.

Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύουν οι «Φωνές απ’ το λιμάνι» σε στίχους του Τάκη Ιβόπουλου και μουσικη του Θοδωρή Μαγκαβέτσου.

Διευθυντής φωτογραφίας: Θάνος Αθανασίου, Ηχοληψία: Βασίλης Τριπολιτσιώτης, Make up artist: Χρύσα Παπαδοπούλου, Μοντάζ: Νίκος Καλλιπολίτης, Επεξεργασία ήχου: Μανώλης Μαζοκόπος, Στέφανος Κιουκέ, Επεξεργασία εικόνας: Frame productions, Παραγωγή: Τάκης Ιβόπουλος

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Concerto artistic café, με την υποστήριξη του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Κατερίνα Γκέγκε, τον Βασίλη Πρέκα τον Τάκη Ιβόπουλο και την Αναστασία Κουρή και τους εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου