Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

«Στάλες στιγμής, στάλες… ποίησης», το νέο e-book από τους σπουδαστές της σχολής "Tabula Rasa".

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" παρουσιάζει την πρώτη ποιητική συλλογή -σε μορφή e-book- του εργαστηρίου, που έγραψαν οι σπουδάστριες: Ντέμη Αναστασιάδου, Κατερίνα Καρανάσιου, Αναστασία Καστή, Νάσια Μπανάση, Ντίνα Μπελτέκου, Σωτηρία Πέππα, Αλεξάνδρα Τάνη και Λένα Χαρίτου και ο σπουδαστής Χρυσοβαλάντης, με τίτλο «Στάλες στιγμής, στάλες… ποίησης». Τα ποιήματα που περιέχονται σε αυτή την ποιητική συλλογή, δημιουργήθηκαν μέσα στην τάξη, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Αλεξάνδρας Χειμώνα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου «Ποίηση και Φιλοσοφία».

Η σελιδοποίηση και η επιμέλεια του εξωφύλλου, έγινε από την Αναστασία Κουρή. 

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, υποστηρικτής υπήρξε ο διευθυντής του εργαστηρίου, Παναγιώτης Καποδίστριας, που πάντα υποστηρίζει με θέρμη, κάθε δημιουργική δραστηριότητα των σπουδαστών της σχολής.


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ντέμη Αναστασιάδου, την Κατερίνα Καρανάσιου, την Αναστασία Καστή, την Νάσια Μπανάση, την Ντίνα Μπελτέκου, την Σωτηρία Πέππα, την Αλεξάνδρα Τάνη, την Λένα Χαρίτου και τον Χρυσοβαλάντη, και τους εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Μπορείτε να διαβάσετε εντελώς δωρεάν το e-book «Στάλες στιγμής, στάλες… ποίησης», πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου