Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

«Έχω θυμό» από τον καθηγητή της σχολής "Tabula Rasa", Κωνσταντίνο Καραγάνη

Ο καθηγητής υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Κωνσταντίνος Καραγάνης, παρουσιάζει την νέα του Stand up comedy παράσταση, με τίτλο «Έχω θυμό».

Ο Κωνσταντίνος είναι έξαλλος. Με τις «μανούλες» των social media. Γενικά με τα social media. Με τις ταυτότητες. Με τις θεωρίες συνομωσίας. Με τα «σύγχρονα» εγκλήματα που μένουν ατιμώρητα. Με τα ζώδια. Με τους γάμους. Βασικά με όλα. Και πρέπει να πει γιατί θα σκάσει. Αλλά θα βοηθήσει και εσάς να ξεπεράσετε τον θυμό μας. Θα προσπαθήσει τουλάχιστον. Μην τα θέλετε όλα δικά σας…

Κείμενα – Παρουσίαση και Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Καραγάνης

Που; – Από Κοινού Θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

Πότε; – Σάββατο 14/10 & Σάββατο 21/10, στις 21:15

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 211 4057249

Τιμή Εισιτηρίου: 10€

Ο Κωνσταντίνος Καραγάνης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Πέρασε στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν τελείωσε ποτέ, γιατί δεν τον άφησε η αγάπη του για τo θέατρο και τον κινηματογράφο. Το 2008, ξεκινάει τις σπουδές του στην υποκριτική, δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του χώρου, με την οποία ασχολείται από τότε σε επαγγελματικό επίπεδο, πάνω και κάτω από τη σκηνή, μπροστά και πίσω από την κάμερα. Έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως τη Ζωή Ρηγοπούλου, την Ελένη Γερασιμίδου, τον Παντελή Καναράκη, τον Νίκο Κούνδουρο, τον Χάρη Σώζο, την Έλντα Πανοπούλου, τον Γιάννη Πάριο, τον Χρήστο Δήμα, τον Γιάννη Σμαραγδή, τον Στέφανο Μπλάτσο κ.ά. Την ίδια χρονιά ξεκινάει να εργάζεται επαγγελματικά ως κινηματογραφικός συντάκτης σε έντυπα και ψηφιακά περιοδικά.

Το stand up comedy, μπαίνει στη ζωή του το 2012, με την πρώτη του απόπειρα, το «Ραντεβού στα Γκαβά», να παίρνει 2 φορές παράταση παραστάσεων. Η δεύτερη stand up comedy δουλειά του, το «I Love 90’s», παρουσιάστηκε το 2014 για πρώτη φορά, στην Αθήνα, και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η οποία παίζεται ακόμα και σήμερα. Έκτοτε, δουλειές του έχουν παρουσιαστεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, με την υπογραφή του στην συγγραφή κειμένων, τη σκηνοθεσία και την παρουσίαση.

Από το 2021 διδάσκει μαθήματα stand up comedy και υποκριτικής στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Καραγάνη και του εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου