Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

«Το σόι σου μέσα» από τους αποφοίτους του τμήματος υποκριτικής της σχολής "Tabula Rasa".

Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS ξαναχτυπά. Μετά από δύο επιτυχημένες παραστάσεις επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος με ένα ακόμη κωμικό έργο γεμάτο γέλιο, μυστήρια και πολλές ανατροπές.

Η απόφοιτη σπουδάστρια του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Ελένη Σιδεροπούλου έγραψε το θεατρικό έργο, « Το σόι σου μέσα». Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Λύχνος τέχνης & Πολιτισμού σε σκηνοθεσία της Ελένης Σιδεροπούλου και του Σταύρου Παναγιωτόπουλου.

Στην παράσταση παίζουν, οι απόφοιτες σπουδάστριες και οι απόφοιτοι σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Σταυρούλα Θωμαδάκη, Σταύρος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Πρέκας και Ελένη Σιδεροπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Λένε πως τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις και στην περίπτωση του Γιώργη αυτό θα ήταν σωτήριο καθώς το σόι του δεν είναι και το πιο “φυσιολογικό”. Ο Γιώργης και η γυναίκα του η Τζωρτζίνα μένουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, το Ραχίδι, μακριά από την φασαρία της πόλης ζώντας μια δύσκολη αλλά ήσυχη ζωή. Η άφιξη όμως του ξάδερφου του Γιώργη από την Αμερική θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σάκης, ένας σκληρός και επικίνδυνος τύπος, θα έρθει να ταράξει την ηρεμία του ζευγαριού και μαζί του θα φέρει μυστικά, συμφορές αλλά και….άλλες επισκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή όλων. Μια απρόσμενη ανατροπή όμως θα αλλάξει τα δεδομένα.

Κάθε Δευτέρα στις 20:30

Λύχνος τέχνης & Πολιτισμού, Ιερά Οδός & Χαλκιδικής 83, Γκάζι

Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ελένη Σιδεροπούλου, τον Σταύρο Παναγιωτόπουλο, την Σταυρούλα Θωμαδάκη και τον Βασίλη Πρέκα και τους εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου