Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Σεναριογράφος σε καθημερινή σειρά, η σπουδάστρια της σχολής Tabula Rasa, Αγγέλα ΣπανούδηH σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Αγγέλα Σπανούδη, συνεχίζει για 3η χρονιά στην ομάδα σεναριογράφων του κυπριακού σίριαλ «Καμώματα τζι αρώματα» που προβάλλεται από τη συχνότητα του κυπριακού καναλιού ΡΙΚ. Η σπουδάστρια της σχολής μας, που φοιτά στο τμήμα σεναριογραφίας, παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής εξ αποστάσεως, από τη γειτονική Κύπρο, όπου και μένει. Το σίριαλ που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία και υψηλές τηλεθεάσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά, αφορά σε μία ξεκαρδιστική κωμωδία εποχής και προβάλλεται καθημερινά στις 19:30 το απόγευμα.

Υπόθεση της σειράς
Ο Αναστάσης και ο Παναής κάποτε ήταν οικογενειακοί φίλοι και συνεργάτες αλλά μετά από μια παρεξήγηση τσακώθηκαν και κατέληξαν να είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί. Αυτή η έχθρα τους έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται καταστάσεις πολέμου μεταξύ των οικογενειών τους και των χωρικών της Παραδείσας (όπου είναι και οι δύο κοινοτάρχες), αναλόγως με το ποιον υποστηρίζει ο καθένας. Κρυφές φιλίες, έρωτες και περαστικοί χαρακτήρες δημιουργούν ευτράπελα και συγκρούσεις στο χωριό Παραδείσα.

Σκηνοθεσία: Νίκος Θεοφάνους και Ζωή Σοφού
Σενάριο: Αγγέλα Σπανούδη, Μαρίνα Βρόντη και Βαλεντίνος Κόκκινος
Επιμέλεια Σεναρίου: Ανδρέας Νικολαΐδης
Παίζουν:
Κώστας Βήχας, Χρύσανθος Χρυσάνθου, Πόπη Αβραάμ, Σοφία Καλλή, Μαρία Παπακώστα, Βασίλης Χαραλάμπους, Άλκης Χρήστου, Τζούλι Γρηγορίου, Άντρη Κυριαζή, Χάρης Πισίας, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Σπύρος Γεωργίου, Μαρία Πογιατζιή, Γιόλα Κλείτου, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Προκόπης Αγαθοκλέους, Μαριλένη Σταύρου, Νεκτάριος Θεοδώρου.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, TabulaRasa, συγχαίρει την Αγγέλα Σπανούδη και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...